Tucem Ben ilk kızımı 36+5 te dünyaya getirdim ve hicbirseyi yoktu çok şükür.36 dan sonra korkmanıza gerek yokmuş.
nazsimaova aLmisMomS ama bnm kizim minyon kilosunu pek belki etmio haftasina gire kilosu iyi ama bebe cok zayif gibi duruyodu oyuncak bebe gibi sukur toparlandi
aLmisMomS nazsimaova sağlıklı olsunda kilosu falan hiç önemli değil ne güzel sütünüz de gelmiş inşaAllah benimde hemen gelir
Bicanbehiye aLmisMomS gelmişti sadece inatçı oğlum tepinmekten memeyi zor tutuyordu 😊 hiç dert etmedim sütüm gelecek mi gelmeyecek mi diye sonuçta allah vergisi birşey sizde dert ediyorsanız etmeyin
Bicanbehiye aLmisMomS rızkımızı veren Allah bebeğimizin içecek anne sütü rızki varsa rabbim şakır şakır veriyor.inşallah bol bol sütleriniz olur
Fatmanuuur Tucem bende 2.sezeryanımı olucam doktoruma söyliycem 37 de alsın zaten o aralar alıyormuş tedirginim küvez konusunda benmde bebeğimin kilosu iyi umarım solunumuda iyi olur küvezde kalmz 😇
Tucem Fatmanuuur bende ikinci sezeryan olcam nasipse ama dayanabilir sen yani bı engelin yoksa 38 e kadar bekle bence benim 38+3 te olcak nasipse😊
aLmisMomS sedanuratas 1kedili1bebeklianne Mrvkckk Mrvkckk çook teşekkürler 🙏 içim nasl rahatladı anlatamam