aLmisMomS Merhabalar hanımlar kordon dolanması sebebi ile pazartesi günü Sezeryan olacak 37+3 olacak bir sıkıntı olur mu sizce haftası çok mü küçük
Pamuk123 aLmisMomS 37+0da oğlumu doğurdum canım geçen sene adaptasyonları biraz geç oluyor sadece yani şöyle arkadaşımın 1 hafta sonra 38 de doğdu göğsü hemen tuttu benimki 1 haftadan sonra anca tuttu ama onun dışına bi sıkıntı yaşamadık çok şükür 3200 doğdu 51 cm sezeryan oldum ama doğumdan sonra hemen sütümde geldi bin şükür 🙏
Esme 36 dan sonra hayatını devam ertirebiliyor canım birşey olmaz Allahın izniyle , ciğer geliştirici uygulanabilir , doktor daha kesin bilgi verir tabi 🙊🙊
_2017 Korkma canim 37. haftayi doldurunca zaten erken dogum sayilmiyor bile allah yardimcin olsun insallah 🤲🏻
Dilaraeymen aLmisMomS sütüm hemen geldi canım ama oğlum tutamadı memeyi bir kaç gün. Ama ben pes etmedim sürekli vermeye çalıştım çok şükür tuttu
Fatmanuuur nazsimaova canım arkadaşım 36 haftalk acil sezeryan olmuştu bi sorun yaşamadı hiç korkma inşallah bi sorun olmz
Ummhnmc aLmisMomS hayırlı doğumlar inşallah çok güzel geçer 🙏🏻 Benimde pazartesi 37 haftalık olacağım gün almaya gideceğiz benimde belki o gün belki başka gün olacak sezaryen çünkü plasenta aşağıda olduğundan kanamalı geçiyor ama doktorum 37 den sonra korkmamam gerektiğini söylemişti çiğer geliştirici vurdu geçen hafta 🤲🏻 Herşey nasip canım Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🧿🤰🏻🙏🏻🤲🏻