Didem111 11+2deyim. Haftaya kontrole gideceğim cinsiyeti öğrenir miyim diye çok merak ediyorum🙈 siz kaçıncı haftalarda öğrendiniz? 🤗
Hnfth Didem111 ilk gebeligimde 12+2gunlukkeb erkek demişti doğruda oldu sidmi 12+5olduk haftaya salı gitcem daha garanti olsun diye inşallah belli olr 🥰🥰😍😌
Bahriye06 Didem111 o haftalarda yanılma çok oluyor ben onu yaşamamak için bekledim bence sizde bekleyin
Essma Bahriye06 sizi hatırladım oyüzden öğrendiniz mi diye merak ettim 2 kızınız ve bir de kaybınız vardı. Benim de iki kızım var bi de oğlum olacaktı kalbi durdu alındı bayram arefesi Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bahriye06 Essma canım çok üzüldüm başınsağolsun çocuklarımız bize şefaatçi olacak inşaAllah çok iyi anlıyorum seni 28 haftalık ölü doğum yapmıştım ben de Rabbim hepimizin de gönlündekini hayırlısı ile nasip etsin amin inşallah
MucizeM_5 Didem111 Çok zor canm bende senin gibiyim ama çok erken dedi doktor ama 2 ki tarama yaparsa orda görünürmü bilemedim
Mervegcl Didem111 ben de bu gün gittim bi ümit ama doktor erken dedi sırt üstü resmî var aslında bence anladı ama kesin olsun diye söylemedi 1 ay sonraya kaldı 😕 12+3 üm bu arada
Minikkus-27 Aslında anneanne 👵 teorileri geneld e doğru çıkar kayınvalidem benim bebişimin ultrasonunu görünce direk erkek demişti ha işin özü ben hamile kaldığım günden beri hiç kız diye düşünmedim hissetmiştim oğluşum olacağını 🥰 suan 30+2 deyiz 😍
Didem111 Minikkus-27 sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😍 ben de koz hissediyorum ama hissettiğim için mi öyle istediğim için mi bilmiyorum 😅