mertinannesii 37+6haftalıgız bbş 3350 kg iyice agırlaştım doğurmk istyrm ama sancı yok agrı yok. Daha catı muaneside olmadım 35 hftalıkken ebe acılmada yok demişti. 40ı bulmz inşllh sabırsızlanıyrm bebeğime kavuşmk icn
Mom20_ mertinannesii bende 37+5 im 11 gun once falan nişanım geldi gittim doktora acilma sanci falan bisey yok ama vajinamda makatimda cok baski hissediyorum tuvaleten cikmaz oldum aynen dedigin gibi dayanamiyorum artik dogurmak istiyorum
Nevink mertinannesii 36 haftalgm bebek 3600 varin agirligimi siz dusunun bende hem korkuyorm hemde su 10 gun gecse dogursam istyrm😅
Gulanelis mertinannesii bende 37+1 im bende aşırı ağırlastım hiçbir şey yapmak istemiyorum ne yemek ne temizlik 🤷♀️
Merve23 Bende yeni girdim 37ye sanci 200 cikti acilmada yok.doktor yalanci sanci dedi ama 10 gun icersinde gelebilir dedi
mertinannesii Nevink bebl kilosu icn doktrnz bişy dedimi bnmkide brz önce kilosu norml dogm yapamıcm diye korkyrm 40ı gmrmk istemiyrm 38de dogursam cok iyi olacak
Merve23 Asice kasik bel sirt agrisi yürüyerek biraz uyuyarak geciyordu.adet sancisi gibi oluyordu bazen.bazen bebegin kafasi baski yapıyordu.bu şekilde.saga yatamiyorum sol bacakta kasilmalar oluyor.eger bu kasilmalar surekli olsaydi dogum basladigini anlardim
Merve23 Asice nst cikti saga yatirdilar.ben saga yatamiyordum.bacak kasilmasindan dolayi yuksek cikmis olabilir.
Asice Merve23 Anladim canim Benim geceden beri ağrılarım var ama yalancı mı gerçek mi bilemedim Daha 36+4 haftalığım..1 hafta daha dursa diye dua ediyorum
mertinannesii Sevgigursoy aynn 38 de dogurmk istyrm bnde yoksa bebek dahada cok kilonaşcak bçve norml dogum yapamıcam diye korkyrm
mertinannesii Gulanelis bnde bazn halszlk olyo onun dışında bütn işlerimi yapablyrm kolaylklaa. Ama doguma dair hc bi belirti yok
Buluttt123 39 haftadan selam 🤣 doğuma dair hic bir belirti yok malesef kontrole gidicem bakalim ne dicek doktor.
mertinannesii Buluttt123 bnde cok dincim agrım sancm yok bebek suan bası aşagıda bnde pazrtsi gdcgm kontrle baklm ne dieyecek
Lfsfn mertinannesii ağrı veya acı olmadı. Çatım müsaitmiş. İnşallah bir aksilik çıkmazsa normal doğum gözüküyor şu an.
Gulanelis mertinannesii bende yapıyorum ama kolaylıkla değil sanki sarhoş olmuşum oyle yavaşlamış hareketlerim
Nevink mertinannesii evet zorunlu sezeryan olucam bebek iri su fazla normal dogumla riske giremem dedi zaten suan 3600 iki haftaya iyice kilosu artms olacak normal cok zor yani