Surrender
Ben mi ilan ettim?? Siz Suan koskoca Türkiye devletini gomuyorsunuz dönünde kendinize bakın. Hem yardımı kabul etmedim ihtiyacım yoktu diyorsunuz hemde Türkiye Afrika’dan beter diyorsunuz! Gelipte burda duygu kasmayın yok herkesin maddi durumu iyi degil filan diye tepkileri bana bu şekilde çekmeye çalışıyorsunuz belli ki ısınız gücünüz yok,, ama o gömdüğünüz turkiye devleti maddi durumu olmayanlara devlet hastanelerinde ücretsiz bi şekilde detaylı ultrason muayenesi olma imkanını vermiş ki sadece detaylı ultrason degil diğer muayeneleride ücretsiz yapabiliyorsunuz, ne konuşuyorsunuz siz Allah aşkına. Burda sadece maddiyattan degil sırf virusten dolayida yaptırmayanlarda var eger iyi okuyorsanız. Siz daha buraya geçen ay üye olmuşsunuz ben 7 aydir üyeyim ve belki bugüne kadar 700 tane detaylı ultrason hakkında post okudum ve emin olun çoğu detaylı ultrasonun ikili test gibi bisey olduğunu zannediyor. Ben insanlarin bilinçsiz bi şekilde hareket etmelerine kızıyorum. Bütün imkanları zorlar yapamaz anlarım. Ama bilmeden etmeden mahallede ki komsunun ben yaptırmadım sende yaptırma yada brdskiler gibi ben yaptırmadım sorunda olmadı AA oyle mi tamam bende yaptırmayım o zaman diyenlere kızıyorum. anne olmak araştırmak demek ogrenmek demek çabalamak demek halbuki herkes detaylı ultrasonun ne kadar önemli olduğunu bilse asla ve asla bir ANNE olarak atlamaz hele ki maddiyat yada herhangi başka sebep icin. Ve kimsede kusura bakmasın bebeginin 9 aylık en önemli muayenesini yaptıramayanda nasıl cocuk büyütecek Türkiye’de hanı Türkiye Afrika’dan daha betermiş ya 😉