nidarcn ablamın arkadaşı vardı Berçem. Ama anlamı ne bilmiyorum hoşuma giderdi aklıma geldi 😀

DerinAy ya kusura bakmayın ama Karaca çok çirkin bir isim özellikle bir kız çocuğu için. Bari ikinci bir isim koyunda çocuk onu kullanmak isterse kullansın. Çocukken çok dalga geçerler kızınızla ve bilinç altına işler

Asel lina koyucaz kızımızın ismini asel çok olmaya başladı ama ilk çocuğuma nasip olmadi inşallah buna nasip olur 🙏🤗

Blackpink minel’ in kuran da sadece de da gibi bağlaç anlamında olduğunu ve başka anlamı olmadığını biliyor musunuz ? Bende çok istiyordum diyanete maille sordum uygun değil dediler anlamsız olduğu İçin 🥰 uyarmak istedim tabi siz bilirsiniz adıyla bin yaşasınlar 🤲🏻

nidarcn
    Zişan
    Şilan
    olabilir ben kızımın adını Mina koyacağım inşallah 🤲🤰🥰

Kumsal23 hayirlisiyla alirsin kucagina insallah 🙏 benim kizim 4 yasina gircek ikinciye hamileyim buda kiz olursa kumsala uyumlu isim ariyorum 🙈

Sare07 ☺️☺️☺️ Biz babasıyla öyle sevdik ki. Aklımıza kapkara uzun saçlı karaca gözlü bi kız geliyor. Çok severek kullanacağız. 2.bi isim düşünmüyoruz çünkü benim 2 ismim var ve evlendikten sonra kendi soyadımla birlikte eşimin soyadını aldım. Yani 2isim 2 soyisim zor oluyor. O da babasının soyadını tutsun isterim. O yüzden tek ismi olacak Karaca hanımın♥️

nidarcn benim kizim olacak babasinin israri uzerine Ayla koyacaz canim oglum var onun adi da Ali uyumlu olsunlar diye 😅anlamida Ay in etrafindaki isik demek AYLA

Roza olacak kizimin adi… Kurtce gun dogumu demek❤️

Kızım olursa Sevgül Meva koyacağım inşaAllah 😊

Ne bu Zeynep lerden çektiğimiz bilmiyorum :)
      Benim eşim de Zeynep istiyor
      beğeniyorum ama böyle ısrar ettikçe koyasım gelmiyor
      Her erkekte var biz Zeynep hayali nedense