nidarcn Zarin ❤️
Az duyulmuş kız isimleri
nidarcn ablamın arkadaşı vardı Berçem. Ama anlamı ne bilmiyorum hoşuma giderdi aklıma geldi 😀
nidarcn bide Secem var. Komşumun kızı 😀
Asel lina koyucaz kızımızın ismini asel çok olmaya başladı ama ilk çocuğuma nasip olmadi inşallah buna nasip olur 🙏🤗
Blackpink minel’ in kuran da sadece de da gibi bağlaç anlamında olduğunu ve başka anlamı olmadığını biliyor musunuz ? Bende çok istiyordum diyanete maille sordum uygun değil dediler anlamsız olduğu İçin 🥰 uyarmak istedim tabi siz bilirsiniz adıyla bin yaşasınlar 🤲🏻
Kadriye2411 bizim kızımız olacak adı Ekin olacak inşallah ☺️ Biz ona ekinoks diyoruz şimdiden 😊💕🌿
Eternallove rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bizim oğluşumuz olucak adi Erdem olucak 💗
Sare07 ☺️☺️☺️ Biz babasıyla öyle sevdik ki. Aklımıza kapkara uzun saçlı karaca gözlü bi kız geliyor. Çok severek kullanacağız. 2.bi isim düşünmüyoruz çünkü benim 2 ismim var ve evlendikten sonra kendi soyadımla birlikte eşimin soyadını aldım. Yani 2isim 2 soyisim zor oluyor. O da babasının soyadını tutsun isterim. O yüzden tek ismi olacak Karaca hanımın♥️
nidarcn benim kizim olacak babasinin israri uzerine Ayla koyacaz canim oglum var onun adi da Ali uyumlu olsunlar diye 😅anlamida Ay in etrafindaki isik demek AYLA
nidarcn hayal , ecmel,
Roza olacak kizimin adi… Kurtce gun dogumu demek❤️
Kızım olursa Sevgül Meva koyacağım inşaAllah 😊
Ne bu Zeynep lerden çektiğimiz bilmiyorum :)
Benim eşim de Zeynep istiyor
beğeniyorum ama böyle ısrar ettikçe koyasım gelmiyor
Her erkekte var biz Zeynep hayali nedense
nidarcn Mihrimah ❤️