nidarcn

benim kızımın ismi Sidelya çok duymadım önce biraz garip geldi etrafa ama sonra alıştılar

nidarcn zümra bayağı duyulmuş isim. Ama çok az duyulmuş istersen eğer riskli oluyor çok beğenilmeyebiliyor

Pamuk123 beğendiğim nadir isimlerden ama eşime kabul ettiremedim. Bnde şimdi post açtım isim için. Hiçbir ismi beğenemiyorum diye 🤦‍♀️

Akg Çok zarif naif bi isim aslında eşimde hiç bi ismi beğenmedi bunu beğendi şansıma çok şükür 😊🌸

Seymatolaman27 bu erkeklerde Zeynep takıntısı ne 🙈🙈eşimde Zeynep istedi bizim ikiz olduğu için ses etmedim diğer kızımın adı Zehra olsun dedim

Seval22 valla ben hiç duymamıştım taki babamın kuzeni koyana kadar aşk yaşadım destina ile ama mislina da aklımda ilerde kızım olursa ki düşünursem 🤔😊mislina inş minel de çok güzel kuzenim koydu

nidarcn ablamın arkadaşı vardı Berçem. Ama anlamı ne bilmiyorum hoşuma giderdi aklıma geldi 😀

DerinAy ya kusura bakmayın ama Karaca çok çirkin bir isim özellikle bir kız çocuğu için. Bari ikinci bir isim koyunda çocuk onu kullanmak isterse kullansın. Çocukken çok dalga geçerler kızınızla ve bilinç altına işler

Asel lina koyucaz kızımızın ismini asel çok olmaya başladı ama ilk çocuğuma nasip olmadi inşallah buna nasip olur 🙏🤗