Benden nişan değil de yani sümüksü değildi peçeteye kan geldi alttan muayne oldum ebe kanaman yok dedi o nişan sayılırmığ

Aysehatunn bana da yumuşadı demedi ama açıklık var dedi yumuşamayı merak ettim ben de 😅 şuan bu başlık altında hepimiz bence de her an doğurma potansiyelimiz var

HanifeOkutan yok canım evde geldi hemen gittik nst normal alttan muayne baktı kanama gözükmüyo acılma falan yok dedi ertesi gün kontrolum vardı gittim bebek kanala girdi dedi.şimdide beni ateş basıyor sanki adet olucakmışım gibi ayaklarım uyuşuyor bide karnım sert yani toplanıyor sağ tarafta anlamadım neden böyle oldu

Bende şuan 32 haftalığım yarın kontrole gidicem ama 2 hafta önce gittiğimde kızım kanala girmişti doktor bi sorun olmadığını söyledi

Aysehatunn kasılmalar tabi sancı oluyor şuan önemli olan düzenli ve kesintili mi yani gelip belli aralıklala gidiyor mu ? Çünkü alttan da muayene oldun ya bu kaşıklarına Ağrı yapabilir hafif kan gelebilir he düzenli ise o zaman doğum sancısıdır 🙏🏻

Aysehatunn benim 3 aydır kanalda 😉😀korkma canm inş vaktinde doğar bende 38 olcam salı günü de sezaryen