Eliftmzkrkmz efeninannesi5 arkdşımın kız demişlerdi detaylıda erkek oldgu çıktı ortaya 6 aylıkken yani
efeninannesi5 Eliftmzkrkmz karın yapısına göre belli olur mu sizce top gibi duruyırsa erkek derler ya
Eha Eliftmzkrkmz gerçekten mi 😒bende erkek hissediyorum ama doktor kız dedi bişey almak ds icimden gelmiyo şuan o yüzden 23 haftalıkken dedi ama bana ☹️
Eliftmzkrkmz efeninannesi5 valla benimkide top gibi erkek mi diyolar ama kız 😀 herkeste bir olmuyo bence o
efeninannesi5 Eha 3 doktor da erkek deyince sonradan değişirmi bilmiyorum çok nadir oluyor dedielr öyle bende artık erkepe göre hazırlık yapıcam yapacak bişey yok
Eha Eliftmzkrkmz hayır özelde çok pahalı diye grmek istemedim zaten devlet hastwnesine gtmedim koronadan dolayı çevremde doğuma kadar kız denipte erkek olan çok olmis acaba diyorum bende
Neslihankk Eha 7. Ayına kadar kiz biliyoduk butun eşyalar hazır Belis’imizi beklerken doktor Cinsiyeti erkek dedi Belis yalan oldu 🤣Hayatımızın şokunu yasamistik 4 yaşında Şimdi Miraç’im 🤭😍 12+5im su an renkliye girene kadar hic bisey almiycam 🤣
efeninannesi5 Eha 3 doktorda erkeğe benziyor dedi yabş 1. Yüzde 80 dedi en azından biri kız dese daha çok karsarsız kalırdım ama şuan bende dopru diye düşünüyorum
Nergizz_x efeninannesi5 ¾ aylik olani kesin görur cinsiyeti.. isinde cok becerekli denemeni tavsi ederim
Pamuk94 efeninannesi5 özel bir hastanede öğrenebilirsiniz bnce cinsiyet icin geldik dersenz direk ona bakıyorlar zaten. Cunku doğuma az klmis 🤣
TugceTok06 efeninannesi5 tabiki degisebilir Allah’ın taktiri doguma kadar kiz diuip erkek olanlar erkek denilip kiz olanlarda var.