papatyalarr5 Çok agrin varsa 500 mg lïk olan paroldan gunde 3 taneye kadar alabiliyosun canim. Doktorum bana öyle demisti. O sekilde bikac gun kullanip gecirdim agrımı. Hatta bi keresinde acile gittim. Hamilelerin kullanabilecegi bi antibiyotik yazdi. Onu da kullandim. Doktorum öyle durumlarda kullanabilecegimi söyledi. Sende önce bi parol içerek gecirmeye calis istersen.. Bi de yemek yedikten sonra hemen firçala dişini. O da bi nebze rahatlatıyo..
DİŞ AĞRISI
tuzlu su ile agzini çalkala biraz fayda ediyo
Kaç aylıksın canım
Deniz8731 dokunur diye tereddütte kaldım dün 1 kez kullandım ama alacağım dayanamıyorum fırçaladım biraz rahatlattı ama tamamen geçirmedi en iyisi ilaç gibi
Denser12 36+0 olduk canım
dilber5167 bunuda bir deniyeyim
papatyalarr5 kadın doğumcum bana antibiyotik ve gargara verdi doktora görünmeni tavsiye ederim Bende 36 haftalıktım
Baya rahatlama oluyor
papatyalarr5 tıpkı senin anlattığın gibi 2 dolgum düştü martta ve hala çekiyorum sensodyne ile dışlerimi fircalayinca geçiyo rahatliyorum arasına bişey girmicek yani yoksa felegim sasiyo ama inş doğumdan sonra tedavi olcam cekilmemesi için 😯doğumum da salı günü inş 😍😇
Denser12 çok saol canım ♥️
Dilan3eymenn benimde ilk işim yaptırmak olacak bol bol fırçalıyorum allah şifa versin bizlere , ayy ne güzel ya sağlıkla kavusun bebişinize 🌸☺️
papatyalarr5 çöl sağolun allah razı olsun sizde sağ salim vaktinde alın bebeğinizi kucshinza inşallah 🤗😇
Canım benim de 20lik dişim apse yaptı. Bugün gittim doktora bana antibiyotik, parol ve bir tane de sprey yazdı. 6buçuk haftalık hamileyim bu arada. Dedim zararı yok mu çocuğa bunların yok dedi. Ama ben almadım ilaçları. Allah korusun sonuçta antibiyotik kullanmayacağım. Bir hafta bekleyeceğim belki geçer diye. Bu arada üç aylıkken gel çekelim bile dedi. Tamam deyip çıktım 🤣