birprensesannesiiiiii Sevgili anne adayları size sorum bebeğin kilosunu arttırmak için en çok ne yemem gerekiyor sizden bilgi almak istemiştim şimdiden teşekkür ederim 🌸🌷🌹⚘
Tatlisannedilekk birprensesannesiiiiii bebeğe kaşar,muz,ceviz,sade maden suyu,nesguik kilo aldırıyormuş cnm
ecembugra53 birprensesannesiiiiii kuru yemiş yiyin incir fındık ceviz kıru kayısı siyah çekirdekli üzüm 😊 gercekten aldığını göreceksiniz bir de pekmez ben yiyorum Rabbime cok şükür alıyor ben almıyorum bebek alıyor kiloyu 🤲🏻🤲🏻👼🏻 Dpktorum da hatta sordu ne yiyorsun diye merak etmişti 😊
derinozkaya birprensesannesiiiiii kaşar muz pekmez kefir süt yumurta ben hergün tüketiyorum canım bi hafta öndeyiz kilo olarak🧿 🙏🏻
Ftmanzlm Nur8lina bende meyve cok yiyroum bu ay fazla kilo almışım dün doktoruma dedim meyve ağırlıklı besleniyorum böyle olmaması gerekirdi bebeğin kilosu biraz az geldi dedim meyve anneye kilo yapıyor bebeğe yapmıyor dedi çiğ kuruyemiş süt ürübleri et türü
birprensesannesiiiiii ecembugra53 Ben en son 28 haftalık iken gittim doktora 1.150gr şimdi 33 haftalık gebeyim umarım kilosunu güzel almıştır 😍🤗
Pocahontas Bebek çok kilo almasın da doğum kolay olsun diye dua ediyorum. Sağlıklı beslenin zaten alacağını alıyor.
Nur8lina Ftmanzlm protein de tüketiyorum et turu olsun ama hamile kaldımda meyveyi çok sevmeye yemeye başladım
Angell9453 birprensesannesiiiiii 28 haftalıkken 1490 grmdık doktor dedı ne yıyorsan biraz yememeye bak cunku tontiş bebek olucak sen almamışsın bebek almıs hep dedı.. Bende muz yıyordum hergun gunde 1 tane =)
DamlaNur29 birprensesannesiiiiii sabah 2 yumurta kesin yerim öğlen meyve ara öğünde akşamda sebze yemeği yada et tavuk olur gece yatmadan 1 büyük bardak süt içerim yogurt yerim gün içinde bazen süt cok faydalı bebege bide ben elevit içiyorum multivitamin
DamlaNur29 birprensesannesiiiiii bide kaşar ve muz duydum muz kabız yapıyor diye yemedim hiç ama artık yoğurda katıp yicem kaşarda tosttta yiyorum sadece ama sabahları yiyebiliyosan yemelisin
birprensesannesiiiiii DamlaNur29 DamlaNur29 Ben normalde peynir tüketmeyen biriyim lakin bebeğim için yemeye calsiiyurm bende kaşarı tostta yiyorum
Wonderanne birprensesannesiiiiii et ve yumurta bugün kontrolde idim bebeğin kilosu sınırda kalmış ne yiyorsun dedi et yemiyor musun haftada bir dedim haftada bir mo dedi güldü az dedi kırmızı eti daha çok tüket günde 2 yumurta mutlaka ye dedi bir hafta sonra tekrar gel dedi bir hafta boyunca 2 günde bir kırmızı et ve yumurtaya ağırlık vericem çok üzüldüm sınırda kilosu deyince 😥
birprensesannesiiiiii Wonderanne Inşaallah toparlarsın benim için 3 kilo sanki ideal gibi geliyor ama bilmiyirm
DamlaNur29 birprensesannesiiiiii sende bendensin ufaklıktan gelen bişey midm bulanıp kusuyorum onun yerine yogurt süt yemeye calısıyrm
Wonderanne birprensesannesiiiiii biz 32+4uz sanırım 2 kilo olmadı gerekiyordu 1860 gram çıktı insaAllah toparlarim biz baba anne biraz iriyiz o yüzden doktorumuz iri bebek bekliyor