yenigebe_1 595150 nenehatunda yaptım kadın doğum hastanesi ama özel oda tutun tek kötü yanı odalar kucuktu ve iki kişi olmak rahatsız ediyor
yenigebe_1 Dilberim benim iç dikisim çok dışarıda hiç hissetmedim rahim ağzına kadar yırtılmış dışa geldikçe acı bitti
yenigebe_1 Neslihan__33 yaa çok teşekkür ederiz 😍 biraz garipsendi ilk başta ama babamızın gencliginden beri hayaliymis bende duyar duymaz aşık olmuştum ☺️😍
yenigebe_1 Adsmyr bence değişir bedenden bedene ben inanılmaz korktum yoksa yapardım kimse de yoktu yanımda onun üzüntüsü falan da vardı. Yaparsın bence kendini çok korkutma psikolojini yukarıda tut ve bebeğine kavuşmaya çalış ☺️
yenigebe_1 Belmaaa yasaklar kalktı aslında kalacak yeriniz varsa gelebilirsiniz. Doğum başlayınca almıyoruz demezler bence
yenigebe_1 Thsjdn çok dua ettim doğumda isteyenler için . Bende 1 yılın sonunda hamile kalabildim beklemek çok zor
Thsjdn yenigebe_1 bnde birbucuk sene sonra hamile kaldm ama cok yiprandm bu sure zarfinda benden daba uzun bekleyen insanlari cok iyi anlyrm Allah hepsine saglikli hayirli evlat versin hepsini cok iyi anliyrm dualrm onlarla 🌸🌸
yenigebe_1 Minnak16 çok zormuş gercekten anne olurken insan sadece annesini istiyor yaninda. en azından basimizdalar Rabbim başka ayrılık vermesin.
yenigebe_1 Naso573401 sordum ama yoktu doğum yaptığım gece soylemediler. Çok yüksek olduğunu sanmıyorum ama.