Azracan gldnn doktor normal diyor rahim büyüyor yukarı çıkıyor diyor ne bileyim İnsan tedirgin oluyor işte canım
gldnn Azracan insallah yine oyledir canim zaten hamilelik basindan beri sikintili. korkuyorum bisey olacak diye :(
Oykukilinc Halsizlik yorgunluk ve 5dk bir wc girme… Bel ve sırt agrim çok var arada da kasiklarim ağrıyor ilk 4 ay çok kustum yine arada çıkartıyorum
ZeynepBetul Azracan gerçekten bende korkuyorum dışarı çıkmaya Fişşek hızında geliyor ve tutmak imkansiz oluyor bazen Bebek idrar kesesine baski yapıyor böyle olması normal dedi doktor
Fayenur Azracan aynı durumdayiz eşim iyi bir şey dese bile büyütüyorum ben hemen😂😂bana diyir eşim bu hamilelik geçer diyor😂😂
Azracan Fayenur 😂😂😂👍🏻Biraz çeksinler bırakalım biz bu Sitresi çekiyoruz Allah’tan eşim çok anlayışlı biri dediğimi iki yapmaz çok yardımcı olur ben kızınca olmadık yerde hormonlarda bir şey olmaz canım katlanacaz canım diyor 😬
Azracan gldnn Allahın izniyle bu zamana kadar gelmişsek inşallah bir şey olmaz Rabbim hayırlısıyla kucağınıza alır🌸
Fayenur Azracan benimkide anlıyaşla karşıliyor ama çok abartıyorsun bazen diyor sabrında bir sınırı var diyor😊😂
Hilal93 Azracan bende uyuklamaya başladım bu sıralar ikinci hamileliğim ilk zamanlar da olmadı ama mide bulantısı kusma vardı şimdiler de halim yok bebek büyüdüğü için kan dolaşımımız çok hızlı iyi beslenmek gerekiyor bu dönemde
Tatlisannedilekk Azracan 5.haftamdan beri bulantı kusmam devam ediyor, sırt bel kasık ağrım çok oluyor, özellikle akşamları kasılmalarım oluyor. Nerdeyse tuvaletten hiç çıkmıyorum😀