Azracan Sizlerde durum nasıl ara ara kasık ağrısı bide mide bulantım oluyor geçmişti sanki tekrar başlayacak gibi 😞
ZeynepBetul Ben ilk zamanlara göre çok çok iyiyim hamdolsun. Bulantı zaten hiç geçmedi benim. Bazen alt tarafta baskı hissediyorum ve aniden tuvaletim geliyor🤣 bide şişme oluyor sanki 2 seferdir genitalde
eleysu Halsizlik bende de var bi anda uyku bastırıyor. Ara ara sabah mide bulantısı yaşıyorum ve genital bölgedeki şişlik beni de çok rahatsız ediyor. Tahlil yaptırdım enfeksiyon varmış ilaç kullanıyorum şuan umarım geçici bir durumdur.
Azracan eleysu canım ben de aynı o şekilim birden uyku basıyor Baskı nasıl acaba benim de enfeksiyon mu var normal idrar Tahlili yaptım iyiydi
ZeynepBetul eleysu yarın bende tahlil yatırıcam Ama fazla yürüdüğüm ayakta durduğum zaman şişlik oluyor gibi geldi bana Yatinca geçiyor çünkü Bakalım artık ne çıkacak tahlillerde
Bilge_12m Aslında hiç halsiz değilim ama uyuyamama sorunum var BNde kum döküyorum ve vajinaya baskı oluyor su içmekten bi hal oldum şimdilik böyle bakalım
Azracan Bilge_12m İnan canım ben de o şekil bir litrelik su şişem yanımda ölçerek içiyorum artık idrara çıka çıka bir hal oldum 😬 Hayırlısıyla kucağınıza alsaydık🥰
Azracan Fayenur vallahi bunlar hepsi bende de var 🤦🏼♀️ Olmadık yerde sinirleniyorum eşim gene ne oldu diyor☺️
Fayenur Azracan aynı durumdayiz eşim iyi bir şey dese bile büyütüyorum ben hemen😂😂bana diyir eşim bu hamilelik geçer diyor😂😂
Azracan ZeynepBetul 😂 Dün dışarı çıktım aniden geldi eşim daha yeni evden çıktı ne oluyor sana dedi ne bileyim dedim dışarda corona var yapamıyorsun tekrar eve dön yap çık😫😖zor oldu 😬
Azracan gldnn doktor normal diyor rahim büyüyor yukarı çıkıyor diyor ne bileyim İnsan tedirgin oluyor işte canım
ZeynepBetul Azracan gerçekten bende korkuyorum dışarı çıkmaya Fişşek hızında geliyor ve tutmak imkansiz oluyor bazen Bebek idrar kesesine baski yapıyor böyle olması normal dedi doktor