Gokcylan Kızlar ne durumdasınız ben gittikçe ağırlaştım zaman geçtikçe heycan basıyor☺️ Ön diş etim kabardı 😞
Dudubicerr Gokcylan ben hic uyuyamiyorum karnim cok agriyor gece gunduz surekli napicam bilmiyorum uykusuzluktan olcem
Ern Gokcylan 34+5 im bende bugün canım kasılmalarım çok oluyor sizin de oluyor mu ? 😣 bir de gece uykusuzluklarım başladı 😑
Asafberan01 Gokcylan bende 34+5 günlük oldum bugün yatak odamla çocuk odasını temizledim yarında salonumu ve mutfağı halledrim temizliği bitirim sonrada kizcemin kıyafetlerini yıkar ütüler yerlestirim insllh
tugce67-67 Gokcylan bende 34+2 yim benimde ön diş etim dün durup dururken şişti ve kanadı🙄bugün düzeldi anlamadım nedenini.bende aynı iyice ağırlaştım yatakta dönerken bile nefesim kesiliyor
Sse Aynen 34+1 canım benimde geçen hafta sağ kulağımın önü ve altı şişti kabakulak gibi sabaha geçti Allahtan iyice ağırlaştım artık ağrımayan yerim yok bakalım son ay nasıl olacak ☺️
Edauysun Dudubicerr karnınız agrıyormı dönerken acıyormu bende sagdan sola zor dönüyorum karnım içinde acı var😔
shnzzz Ben de artık havalar ısındığı için bunaldım hamilelikten bir an önce zaman geçse de doğsalar sağlıkla🙊🙊
belosunannesi36 Gokcylan günler geçmiyor aşırı zorlanıyorum hergün kötüyüm ağrılar sancılar halsizlik Doğumdan sonra geçicekmi bunlar ne olucak böyle bunların olması normalmi kollarım bile sancı içinde 😣😞
Sse Ern bendede oluyor canım normal diyorlar artık 5-6 kez oluyor bendede oturuyosam kalkıyorum yada uzanıyorum geçiyo geçmezse doğum belirtisi deniyor bide sık sık oluyorsa 5 dk 1 mesela
Ern Slnvlkn Allah ım sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 sizinde kasılmalarımız ve ağrılarınız oluyor mu
belosunannesi36 Edauysun evet hepsi var demekki bu normal herkeste oluyor son haftalar çok zormuş gerçekten ağrılar sancılar öldürüyor 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Geçicekmi bu günler diye evde önüme gelene soruyorum
Prenses001 34+5 teyiz yalancı sancılar oluyor bazen yeni başladı birde kasık yanması oluyor böyle gidiyoruz bakalım
Ern Gulinal yaaa bende öyle 😞 uyuyamadıkça eşime saldırasım geliyor artık 🤣 günde ne kadar kasılmalarınız okuyor peki
Meryem1karaca Gulinal aynen o sureklı uyanmalar uykusuzluk rahat uyuyamama.. Az kaldı dıye teselli ediyor eşim😔
Gulinal Ern 3-4 defa oluyor özellikle gün içerisinde yorulduysam çok oluyor , bende aynıyım kendim uyumuyorum eşimi de uyutmuyorum sabaha kadar hepimiz ayaktayız 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Bide sağa sola döndüğümde karnımın içinde yara varmış gibi ağrıyor 😦
Edauysun Gulinal o bende var cok acıyor agrımı bilmemde krnımdan birsey cıkcak sanki taş bide acıyor😔