ela_yasel1 bende tam anlamıyorum ama düşmedi sanırım. Hala ayaklarını kaburgalarıma sokuyor, oturmakta zorlanıyorum, karnımda rahatlama olmadı

Uykusuzluk problemimiz var bizimde topallıyorum yürürken bileklerimi incitmişim gibi birde geceleri sancı yokluyor arada bizi bakalım son 38+3

Zor nefes aliyorum ben kizlar sizdede oluyormu insan cikdircak tansiyon nabiz normal ama uykudan uyaniyorum bogulcak gibi oluyorum

Allah nasip ederse 10 haziran sezeryan günüm bebek ters ve iri biraz. zorunlu sezeryan olucam ama. Artık olayım istiyorum her yerim ödem oldu geceleri. 5.6 kere wcye kalkıyorum yatamıyorum çok zor neyse ki 7.gun kaldi

TubaBenay evet bazen nefes alırken yarım alıyorum ve farkediyorum yarım nefes aldığımı boğulacak gibi oluyorum

Busraasafekinci ben 37deyim çok şükür ağırlaşmadım daha sancım da yok 36 da bir ara regl sancısı gibi sancım oluyordu artık o da yok çatı muayenesi de oldum dr bir sorun yok dedi bakalım ne zaman ve nasıl doğuracağım 🙈En büyük sorunum ise sol kalça ve bacak kemiğimde ki ağrı dr bebeğin baskı yapıyor ondan oluyor dedi