Aydeniz09 Serena Ya çok üzüldüm. İnstagram hesabında yaptığı paylaştıklarına insan bakınca diyor ki ne ilgili bir doktor falan. Kafam okadar karışık ki acaba Enes beye mi gitsem yoksa Bülent beye mi?🤗
Serena Aydeniz09 Bülent bey en nam salmış doktordur mem arjenden önce o vardı herkes Bülent derdi sonradan mem arjen ünlendi bilgisine guvenebilirsiniz
Ebrarmm13 Aydeniz09 bende var numarası istediğim heran ulaşabiliyorum. Aradığımda meşgul çalda bilr hemen heri dönüş yapıyor. Mrsajlara da aynı şekilde cvpsız bırakmıyor. Ben çevremde ki herkese önerdim gidenlerin hepsi bana dua ettiler. Doğuma da benim kine girmedi daha doğrusu bem çağırtmadm çünkü ebeleri çok iyi cihapolün. Doğumdan önce sormuştum hocam doğuma gircekmisiniz diye istersen gelirim ama sen ebeleri görünce ben aklına bile gelmem demişti. Dediği gibi de oldu hiç aklıma bile gelmedi 😊😊
Aydeniz09 Ebrarmm13 Benim de böyle yorumlar okudukça kafama yattı gibi. Enes bey de çok sakin bir doktora benziyor o yüzden kararsız kaldım. Bülent bey mi Enes bey mi diye. Birde ben planlı sezaryen istiyorum. Bülent beyin doğum hakkında görüşü nedir .
Ebrarmm13 Aydeniz09 haa bide odaya muayeneye girer girmez hoşgeldiniz nasılsın bakalım bi şikayetin var mı diye soruyor direk 😊 bu bile benim için tercih sebebidir
busra1708 Aydeniz09 Ben Bülent beye gidiyorum. Mem arjen için iyi şeyler duymadım maalesef. Aslına bakarsınız diğer doktorlar da kötünün iyisi gibi bişey. En iyileri Bülent bey kalıyor aralarında
Aydeniz09 busra1708 Bende Memarjeni kafamdan eledim gibi. Enes bey hakkında hiç kötü yorum okumadım o yüzden Enes bey ve Bülent bey arasında kaldım. Nasıl bir yol izlemeliyim tercih için bilmiyorım 😣
busra1708 Aydeniz09 olmadı ikisine de gidin hangisine kafanız yatarsa ona devam edersiniz. Bülent bey iyi gerçekten, ilgili ve bilgili 😊 Özellikle sıkıntılı gebeliklerde çok iyi olduğunu biliyorum
Aydeniz09 busra1708 Kaç yaşlarında acaba İnstagram hesabı var mı bir türlü bulamadım . Planlı sezaryen istiyorum acaba görüşü nedir doğum konusunda hasta fikrine önem veriyor mu 🤗
busra1708 Aydeniz09 hasta fikrine önem veriyor fazlasıyla. Yaşı konusunda bi bilgim yok ama 40 45 üstü diye tahmin ediyorum. İnsta hesabı yok ama telefon numarası isterseniz kesinlikle vereceğini düşünüyorum
Aydeniz09 busra1708 Resmini hastanenin sitesin de gördüm orda çok genç duruyor diye biraz çekindim tecrübesi konusunda ama sanırım resimdeki gibi değil dediğinize göre🤗 Hasta yoğunluğu fazlaymış sanırım burda yorumlar da okudum sizin de fikrinize güvenerekten tamamen sanırım Bülent beyi tercih edeceğim
busra1708 Aydeniz09 ay hiç sormayın ben de hastane sitesindeki resmine bakmıştım gitmeden önce, gittikten sonra görünce yanlış doktora mı geldim acaba dedim 😂😂😂 fotoğraftan farklı geldi gözüme bayağı. Yaşı var yani. Bence Bülent beyi bi deneyin memnun kalırsınız. Ayrıca o hastanenin ebeleri de çok iyi o bakımdan biraz da insanların tercihi o hastane oluyor
Aydeniz09 busra1708 Eski resmî sanırım😅 Ya planlı sezaryen istiyorum ebeyle çok bi işim olmayacak sanırım. Umarım doktor bu kararıma sert çıkmaz bazı doktorlar planlı sezaryeni doğru bulmuyor yapmak istemiyor 😣
Aydeniz09 busra1708 İlk kontrolüm Bülent beye o halde 🤗 Şırnaktan geleceğim zaten mesafe de 1 saat yine 😣 Eğer mesajlar telefonlara cevap verirse sürekli iletişimde olurum gerekmedikçe gitmem
busra1708 Aydeniz09 aynen. Durumunuzu da anlatırsınız zaten, mesafenin çok olduğunu söylerseniz Eminim yardımcı olur
Aydeniz09 Serena buradaki yorumlardan sonra tercihim Bülent bey olacak sanırım. Memarjen hakkında çok iyi şeyler okumadım
Asyaagkcn Özel klinik istersen Doktor Mehmet Emin bey var, çok ilgili. Doğumu anlaşmalı hastanelerinde yaptırıyor, sen hangisini seçersen.☺️
Minitontik Asyaagkcn muayene ücreti ne kadar acaba. 6 haftalık hamileyim haftaya ona gideceğim çok övdüler
Asyaagkcn Smyrsrht Mardin’de hakkını veriyor, çok hastanın olup olmaması bir doktorun kalitesini ölçemez burada çünkü doğuran çok. Doğurma oranı çokça yüksek o yüzden doktorun temiz, bilgili ve ilgili olanı en iyisidir.