sugarbabe cylnnzl İstanbul ümraniyedeyim ben.Hisar Hospital da başladım bugün.femera verdi.ama ben bu kadar meblalar olduğunu bilmiyordum.göztepede de yaptırma şansım var aslında.ilk başta bütün tetkiklerimi orda yaptırdım .hsg vs.hastaneye fiyat da sormadım daha.kafam çok karışık
cylnnzl sugarbabe bilmiyorum ana hazır devlette yapılıyorken bu işlemler özele gidip o kadar para vermek bana fazla geliyor tabiki bütçe meselesi birazda ama ben bir buçuk yılda devlete gitmeme rağmen ilaçlar var bir sürü para harcadım zaten en son verdiği iki ilaç 355 tl tuttu bir aylık olmasına rağmen ve iki aylık daha kullanmam gerekebilir bir de hastane maliyetim olsa başa çıkamazdım ben
sugarbabe cylnnzl devletteki gittiğim doktor bi liste verdi.evlilik cüzdanı ,kimlik fotokopi,smear,hsg ,hormon testleri falan yazıyor.erkek için de kan tetkiti(hepatit testi ) gerekli yazıyor.onu nerden yaptırcaz.ürolojiden mi
sugarbabe cylnnzl bana da çok geldi 1000-3000 falan rakamları okudum.evrakalrı tedavi için dosya açacaklarmış o yüzden istediler.ama eşim sperm testi yaptıralı 7 ay oldu.ne kadar geçerliliği var…
cylnnzl Tubasim evet de doktorum alanında oldukça uzman o yüzden kararı ona bırakıcam bekleyelim derse beklerim zaten
cylnnzl sugarbabe geçerlilik süresi 6 ay kabul ediliyor en fazla o da sorunsuzsa tabi eğer bir sorun varsa ilerleme veya gerileme olup olmadığını kontrol etmek açısından tekrarlama işlemi yapabiliyorlar kısa aralıklarla
cylnnzl sugarbabe ayrıca bencede çok fazla hangi şehirde yaşıyordunuz bir post açıp gitmek istediğiniz hastanedeki en güvenilir doktoru sorun mutlaka aynı hastaneye giden doktor tavsiyesi verecek kişiler olur en azından önce devleti bir deneyin ben bir buçuk senede 5 doktora gittim tabi 7 ayı kayınvalidemin doktorunu beklemekle geçti bir yandan ve sonunda geldi tedavimi de o yapacak devlette
cylnnzl sugarbabe testin tekrarlanma ihtimalinden mi gerileme ihtimalinden mi ? Eşiniz herhangi bir devlet hastanesinden ürolojiye gidip yaptırabilir o kadar detay vermesine de gerek yok sperm testi yaptırmak istiyorum demesi yeterli sizde sonuçları alır doktorunuzla paylaşırsınız
rezhan Tubasim canim dedi madem kendilendan buyumuş iğneyi gerek yok valla 2 gundur su gibi akntim var çatlamiş olabirmi?
Tubasim rezhan akıntı geldiyse çatlamıştır canım üç gün ard arda ilişki olursa şansın yükselir. Ama iğneyi de dene derim ben en azından ilişki saati veriyor tutma ihtimalinin en yüksek olduğu zaman belli oluyor
rezhan Tubasim valla iki gundur su gibi akintim var bugunda afedersiniz ilişkidan sonra kaygan şefaf bir akinti geldi bilmiyorum eger bugun çatlamişsa iyi
Tubasim rezhan yumurta çatladıktan 36 saat sonra tutma ihtimali en yüksek zaman yarını da değerlendirin canım, insallah yakın zamanda bizlere de haber verirsin hamileyim diye 🙏🏻❤️🌸
Mehtapakgl cylnnzl başladım kuzum ben hergün sabah 10 da alıyorum aynı saatte. Yok. Sadece aşırı enerjik hissettiriyor 😁