Tubasim rezhan ben rahim filmini farklı dönemlerde çekildim, filmden sonra hamile kalma ihtimali artıyor o yüzden bi kaç ay bekleyip yaptırmanı tavsiye ederim
cylnnzl Shuezgidn anladım bende öyle tahmin ediyordum olsun geç olsun güç olmasın hem rahim filmine baksında bi bakalım inşallah başka bir sıkıntı çıkmaz diyebiliyorum şu an sadece
Bsrozdmr1305 vuslatim34 bizimde aynı 2 yoldır sebepsiz infertilite 🤷♀️Bidaki ay bnde aşılama denemek istiyorum inşallah sizde güzel sonuçlar alırsınız ben ve benim gibilere bir Ümit olursunuz 🙏
rezhan Tubasim çok tşk edarim ben bu ay eger hamile kalmasam once rahim filmi çekecem sonra aşilamaya duşuniyorum
Tubasim rezhan aynen öyle hatta aşılama yapcam zaman doktorum bana da sormuştu rahim filmi çekildin mi diye. Ben ilk rahim filmi çekildiğimde hemen bi ay sonrq hamile kalmıştım boş gebelikti kürtaj oldum. Sonra uzun süre hamile kalamayınca tekrar rahim filmi çekildim bu defa hamile kalamadım sonrasında aşılama yapıldı ve binlerce şükür aşılama vesile oldu hamile kalmama. Sizinde hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun, Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin biliyorsunuz ki en önemlisi o.. aşılamada çok kolay bi işlem hiç stres yapmayın. Rahim filmini ben ilkinde anestezi almadım çok acı çektim ikinci de anestezi aldım çok rahattım. Dualarım sizinle 🙏🏻
rezhan Tubasim çok tşk edarim canim bilgelandrman için bugun doktora ultrasona geldim yumurta boyutu 23 m olmuş ama çatlamamiş neden olabilirki acaba?
cylnnzl Tubasim bende rahim filmi çekinicem haftaya bakalım peşine de aşılama dedi doktorum inşallah bende faydasını görürüm 🙏🏻
Ayse0007 cylnnzl peki su anda olmamsi gereken konu neymis bence ilk once bunu arastirin esinizde iyi bir doktora gidip gıda takviyesi alirsa cok ii olur.
cylnnzl Ayse0007 eşim gitti doktora onda da hiç bir sorun yokmuş şimdi rahim filmim çekilecek işte olmaması için sebep yok gibi görübüyor dedi doktor. Önceki doktorum pcos diyerek beni yanıltıp bir senedir oyaladı beni. Bu doktor pcos falan yok sende dedi. Kaybettiğim vakitten dolayı da direk aşılama yapalım dedi
Tubasim rezhan canım çatlatma iğnesi vurulsaydın keşke daha garanti oluyor . Ama akıntını takip et. Çatladıgı zaman akıntı oluyor.
rezhan Tubasim canim dedi madem kendilendan buyumuş iğneyi gerek yok valla 2 gundur su gibi akntim var çatlamiş olabirmi?
Kader56 Kızlar devlet hastanesinde aşılama yakışıyormu korona nedeniyle durdurmuşlardı ben tam yapacakken randevumu iptal ettiler
cylnnzl Kader56 yapılıyor benim doktorum yapacak hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama ben samsundayım burda yapılıyor
Tubasim cylnnzl mutlaka görürsün canım rabbim nasip etsin inşallah en yakın zamanda 🙏🏻 Ben de çok sıkıntı cektim tam üç sene bekledik olmadı. Aşılama vesile oldu elhamdulillah. Rahim filmi ile hamilelik oranları artıyor mutlaka deneyin iki üç ay bekleyin eğer olmazsa aşılama deneyin
cylnnzl sugarbabe hangi şehirde yaşıyorsunuz şehire ve hastaneye göre değişiyor çünkü ayrıca devlette neden yaptırmıyorsunuz? Benim doktorum devlet hastanesinde ve çok iyi bir doktor bütün işlemlerim de ücretsiz bence devlet hastanesine de gidin en çok tavsiye edilen doktoru araştırıp bulun derim ben
cylnnzl Tubasim haftaya rahim filminden sonra doktorum süreç değerlendirmesi yapacak bakalım ama direk aşılama dedi bana önünüzdeki ay başlar diye Düşünüyorum o yüzden
sugarbabe cylnnzl İstanbul ümraniyedeyim ben.Hisar Hospital da başladım bugün.femera verdi.ama ben bu kadar meblalar olduğunu bilmiyordum.göztepede de yaptırma şansım var aslında.ilk başta bütün tetkiklerimi orda yaptırdım .hsg vs.hastaneye fiyat da sormadım daha.kafam çok karışık
sugarbabe cylnnzl devletteki gittiğim doktor bi liste verdi.evlilik cüzdanı ,kimlik fotokopi,smear,hsg ,hormon testleri falan yazıyor.erkek için de kan tetkiti(hepatit testi ) gerekli yazıyor.onu nerden yaptırcaz.ürolojiden mi
Tubasim cylnnzl bence bir iki ay beklemeli, belki de tüplerinde hafif tıkanıklık var ve film sırasında açılacak tamamen temizlenecek.
cylnnzl Tubasim evet de doktorum alanında oldukça uzman o yüzden kararı ona bırakıcam bekleyelim derse beklerim zaten