MinnakLiva kaplı olanlarda büyük göğüslüler rahat edemiyor yaa ben 95 beden aldım çok rahatsız ve sıktı.. kapsız 100 sipariş ettim bakalım 😊
aysehifa4 MinnakLiva ben kaç beden alacağımıda bilmiyorum 😂 şuan 33 haftalığım dahada büyür mü göğsüm sütlenir mi daha
MinnakLiva aysehifa4 son doğuma 1 hafta kala aşırı şişiyorlar, tabi emzirince ve sağınca o şişlik iniyor😊 ara ara şişer ve iner.. Sen nasıl rahat edeceğini düşünürsen ona göre bir beden büyük alabilirsin yada kendi bedeninde kapsız olanlardan..
aysehifa4 MinnakLiva çok teşekkür ederim ☺️ çok yardımcı oldun şuan en azından kaç beden alacağımı netleştirdim 😄
Marazin_annesi aysehifa4 😂 benimde ilk hamileliğim canım ama ben karışıklık yaşamıyorum internetten bakıyorum ne lazımsa onu alıyorum abartıya kaçmadan 😂😊
aysehifa4 Marazin_annesi bende öyle ama herşeyi annemle kız kardeşim aldı bizim ailenin ilk torunu olunca bana hiçbişi bırakmadılar bari bunuda ben alim dedim kafam karıştı 😂
karanvemabelinannesiyagmur aysehifa4 emzirme atleti daha kullanışlı ben emzirme sütyeninden memnun kalmamıştım