mervec Kızlar evdeyken sutyen takmıyorum alışkanlığım yok evde takmaya o yüzden göğüslerim atletime surttukce tahriş oluyor birde büyüdükleri için çok canım acıyor yanıyor ne yapsam bilemedim kasiyamiyorum da daha çok tahriş olur diye ne sürsem geçer birde emzirme dönemindeki çatlakları yaraları önlemek için göğüs ucu kremi ne zaman kullanmaya başlamalıyım bilginize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
SevDin mervec lansinoh kullanmaktan korkuyorsanız nemledirici krem yada bebe yağı sürün derim birde çok rahat penye sütyenler var onlardan taksanız sonra büyüdükçe sarkmasın göğüsleriniz
sevincmaltepe mervec Canım ben 37 veya 38.haftada göğüs ucunu çok uyarmadan hafifçe sürülmeye başlanması gerektiğini biliyorum. Göğüs ucunu uyarmak erken Doğuma sebebiyet verebiliyormuş ona da dikkat etmek lazım 😊
Masum mervec yarım atlet şeklinde olan sütyenler var istersen onlardan dene birde 6.aydan sonra göğüs uçlarına zeytin yağı veya kantaron yağı sür emzirmeye başladığında yara olmasın
Elif4334 mervec krem kullanmaktan korkuyosan her aklına geldiğinde zeytinyağı sür krem kullandım ben hiçbir işe yaramadı zeytinyağının faydasına çok gördüm doğumdan sonra bebek emsede sıkıntı olmuyo hem
mervec Kızlar hiç mi umursayan yok ya valla moralim bozuldu kimse bakmiyo bana nasil canım sıkıldı anlatamam hiç mi ilgi merak cekmiyo ya 😖😖😖😖
meleklerimm2 mervec canım sütyen takmaktan rahatsız oluyorsan takma yada normal beyaz atlet tarzı sütyenler var ya onlardan alıp takabilirsin bide bu arada göğüs ucu kremi lanolin krem var ondan al ben onu kullanıyorum
mervec meleklerimm2 canım benim doğumuma daha 4 ay var kullansam zararı olur mu ki sen kaç haftaliksin ne zaman başladın kullanmaya
Yildiz1 Sporcu atletleri çok rahat oluyor zaten destekli sütyen önermiyorlar süt yapımını engelliyormuş lansinoh kremi çok öneriyorlar ben de alacağım
mervec Yildiz1 göğüslerim kendinden geçti resmen öyle çatlak çatlak oldu ki aşırı kaşınıyor bir anda büyümeye başladı ucunu alamıyorum sporcu atleti iy8 gelir belki ondan gemen edineyim ben krem için de teşekkür ederim şu an 4.5 aylık hamileyim ise bir sorun olur mu ki kullansam
Nergis mervec benim de öyleydi sütyen kullanamadım 2 tane emzirme atleti aldım çık rahat onları kullanıyırum yatmadsn önce de lansinoh kullanıyorum
mervec meleklerimm2 geçmiş olsun gözün aydın canım benim daha var işte doğuma erkenden de başlamak sıkıntı olur mu bilemedim çok fena canım acıyor valla
mervec meleklerimm2 kıyamam ben sana canimm inşallah kavuşursun rabbime sığın buda bir sınav geçersiniz insallah allahin izniyle simdi postunu gördüm geçtiğimiz çarşamba doğum yapmıştın hatırladım okuyunca sana içimden hep dua etmiştim iyi olursunuz insallah canım sen ne kadsr pozitif olursan yavrunda hisseder annesi o sana tutunacak inşallah iyi olacak
Sanemiko Canım 4,5 aylıkken biraz erken gibi lansinoh kullanmak. Yaklaşık 1 aydır sürüyorum bende. Yani 7. Aydan sonra başla. Birde göğüs uçlarını çok uyarmadan sür. Bende Senın gibi südyen gıyemiyorum evın içinde 🙈 sürüp üstüne atlet giyiyorum mecbur 🙈
mervec Sanemiko sporcu atletinden hemen alicam sonradan sarkma durumunu duyunca iyice tedirgin oldum artık daha rahat ederiz inşallah 😍