Ceydaackgz Ftm kramplar için ani hareketlerden kaçınmak lazım. Ben de sabah uyanınca yataktan kalkmam çok komik oluyor ağır hareketlerle döne döne kalkıyorum yoksa kramp giriyo kasığıma cok da acıyor
Ftm Ceydaackgz Ceydaackgz benimde belimde ve bacaklarımda çok oluyo 2 yaşında çok hareketli bi kızım var dinlenmeme hiç fırsat vermiyor
Researcher_mother Ceydaackgz pelvik ağrım bi süredir var yerleşme oldugu icin sanirim ama kasık ağrısı yürüyünce oldu bitek öle düzenli değil haftaya kontrole gidecem bakalm
Mehtee Ceydaackgz ayy kizz suss Allah korussun daha hic oturduğum olmadi benim hergun deli gibi ev temizliyorum 😂🥴 yat derse doktor asla yatamam normalde hamile değilken bile uzanmayi sevmeyen insanim nefesim daraliyordu 🙄
Ceydaackgz Mehtee 😂 ben de öyleydim işte halı falan siliyorum hızımı alamayıp fazla titizim kocam da bıktı bu halimden 😂 ama hiç yatmaya alışık değilim nasıl yatıcam 😅 benim de uzanınca nefesim daralıyo aynıyız demek ki 🙈😂
belosunannesi36 32+6 da 2500 dü haftaya kontrol var 34 üz şimdi son haftalar çok zormuş ağrılarla başa çıkamıyorum sürekli lavabo sabahlara kadar uyku yok nefes darlığı mide yanmaları biran önce temmuz gelsin iple çekiyorum
Mehtee Ceydaackgz 😂😂 bende herifi ise yollayinca basliyom temizliğe yoksa pencere niye açık halinin nesi var temizliyorsun bıdıbıdı 🙄 kolaylik versin Rabbimm hepimize tez zamanda sag salim yavrulari kucagimiza alalimda.
Busbus94 32+3 2.100 gr 44 cm bebek dönmüştü 30. Haftadan beri normal doğum pozisyonunda . Rahim ağrım çok yatakta dönemiyorım kalkamıyorum sezeryan istediğimi söyledim 38. Haftayı geçtiğimizde. Normal doğumu bekleyemiycem
Wonderanne Ceydaackgz enerjim ne zaman oldu ki 😂😂 32+4olduk bugün kontrole gideceğiz bu ara kizcem de baya hareketli masaAllah
Yusufcuk6 Kızlar bende 32 + 5 im benim gibi 5 dakikada bir wc ye giden var mı yakında yatak yastık orda yatcam 😕😕
Ceydaackgz Yusufcuk6 çok ayakta kalınca ben de sık gidiyorum vc ye biraz hareketlisiniz sizde sanırım
Yusufcuk6 Ceydaackgz 2 dakika yerimde oturmuyorum ev isleri yemek market çocuğa ödev derken oturmaya zaman kalmıyor ki cnm 😕
Zehranur10 33+2 haftadayiz yorgunluk fazlasiyla var nefes almada zorluk haftaya doktora gidicez kg kac bilmiyorum.suan