Kulcekubra Nur5495 Paradise üç çizgiyi nasıl anladınız bende detaylı ultrasona girdigimde iki Dr vardi bana bakan Dr anlayamadı yanındaki Dr a sordu o Dr da 3 çizgi var kız dedi daha sonra diğer Dr yok erkek dedi kafam karıştı benimde o yüzden
Meltem-82 26_26_26ggg bende sizin gibiyim 13 haftalık kız dedi değişir diye çok korkuyorum sizin ne oldu acaba
Ersev Nur5495 benim doktorumda 4 boyutlu da yüzde 80 kız dedi 12+4 de.Haftaya tekrar kontrolüm var bende merak içindeyim zaman geçmiyor
ae3535 derinozkaya bana 11+4 te kiz dedi. Erken mi sizce? Ama doktorumuz cok profesyonel yanilacagini sanmiyorum. Sizin yanilma doktor kaynakli mi yoksa bebegin pozisyonu mu
Eerrennn_ ae3535 o haftada cinsiyeti garanti bir şekilde hiç bir doktor söyleyemez🤭 coook cok küçük en net sonuc 20 haftalarda olur. Ama 15 den sonrada ögrenen oluyor dogru şekilde. Acele etmeyin kesinlikle
Kartanesi48 Benım de 19 haftaya kadar yuzde 90 erkek dediler gecenlerdekı kontrolumde kız dedıler kafam karısık
Busra5106 Kartanesi48 özelemi gidiyirsunuz bende 12 hafta 6 günlukken erkege benzettj degisirmi merak ediyorum
ae3535 Ersev biz 11+4 te kiz dediginden beri daha gitmedik. 10 gun sonra kontrolumuz, ama net gibi. Sadece cok mu erken diye tereddut ettim ben
Ersev ae3535 Eğer cihaz ve doktor iyiyse nettir bizim doktor renkli ile baktı 12.haftada henüz değişmedi 16.haftada da da kız dedi bakalım salı günü ayrıntılı ultrason randevum var
ae3535 Ersev evet hem cihazin hem de doktorun iyi oldugunu dusunuyorum:) degismez o halde. Burda o sekilde degiseni cok okudum da tereddut ettim