meleklerimm2 anneler anne adayları ne olur dua edin çarşamba günü doğum yaptım ve bebeğim o günden beri yoğun bakımda hamilelerin duası kabul olurmuş ne olur dua edin sağ sağlim prensesimi kucağıma alayım lütfen 😢😢😢😢
Emos2424 meleklerimm2 Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin kac haftalikdi neden kucagina alamadin normal mi sezaryan mi oldun
burcuburcu meleklerimm2 canım benim ya inşallah hayırlısıyla eve getirdiğin günüde görürsün benim ilk kızımda kalmıştı küvezde bende çok ağlıyodum hergün görmeye gittiğimde hemşire dediki bana ağlama sütün kesilcek burda aylarca anne kucağı görmeyen bebekler var seninki bikaç güne çıkıcak şükret dedi sende böyle düşün ve çıkınca o kadar çabuk toparlayıp büyüyolarki içini ferah tutmaya çalış kaçıncı haftada doğum yaptın
Nihanozturk meleklerimm2 Rabbim size bagıslasın yavrunu canım en kısa zamanda kucagına alırsın inşallah 🙏🏻
GlahBilgiliPelit meleklerimm2 normal doğum yaptıgın için mi oksijensiz kalmış cnm? :/ dualarım senin ve bebeğinle inş güzel haberlerini alıcaz 🙏 Rabbim sizi bebeğinle kavuştursun inş 🙏🙏