Melegimveben Aysehatun rica ederim kuzum görürsün daha ya merak etme olmazsa ultrasonla doktor dürtüp uyandırsın🤣 yeni uyanış halleride çok tatlı oluyor 😍
1987gokce Aysehatun 24+3 olduk çok şükür. Detyalida harika pozlar verdi ne ara öğrendin sen diye güldü doktorum. Fena pozcu olucak 😍
Aysehatun 1987gokce ya yesinler onu maşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😇🙏🏼
Emine55 Aysehatun biz ayrıntılıya gittiğimizde uyuyordu 3 saat bekledik uyanmasını git gel kaç kere girdim en son esnedi uyandı esnediğini görünce çok komik olmuştu😂
Aysehatun Emine55 ya ama size ne güzel bi anı olmuştur maşallah canım ,inşallah bende önümüzdeki günlerde uyanmış hareketli olarak görürüm 😇
Cigdem91 Aysehatun bizde tam ense kalınlığı ölçülcek o kadar harketliydiki oynayıp duruyordu nese doktor ölçüme geçti küt uyudu bizimki bu haftalarda uyku periyotları çok sık olurmuş doktor öle dedi 😇😇
Aysehatun Cigdem91 ya bilmiyordum canım seninkinede maşallah bizimde haftasonu ikili tarama testimiz var inşallah o zaman uyanık olur hareketlerinide görürüz 🙏🏼😇
Cigdem91 Aysehatun inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın ikili test çok kafamı karıştırdı keşke yaptırmasaydım diyorum 😨
Cigdem91 Aysehatun biyokimyasal risk fazla dedi doktor kendi doktorum normal deyip göndermişti oysaki başka doktora gidince böyle oldu 😥
Aysehatun Cigdem91 o demek ben bilmiyorum canım benim ilk gebeliğim bide sen hem kendi doktoruna ikili test birde baska hastanede mi ikili test yaptırın yoksa kendi doktorun ense kalınlığını mı ölçtü anlamadım tam
Aysehatun DidemYldrm ya ne güzel maşallah 😇 inşallah bizimkide haftasonu uyanık ve hareketli olue bakalım 🙏🏼