Aysehatun deletedmom24 maşallah ne güzel inşallah bende haftasonu ikili test için gideceğim o zaman uyanık ve hareketli olur 🙏🏼
1987gokce Aysehatun ya hemde nasıl uyuyodu büyük adam gibi ellerini basının altına koymuş uyuyodu. Dün de tam sırtı dönüktü oglusumun. 😍
1987gokce Aysehatun 24+3 olduk çok şükür. Detyalida harika pozlar verdi ne ara öğrendin sen diye güldü doktorum. Fena pozcu olucak 😍
Melegimveben Aysehatun rica ederim kuzum görürsün daha ya merak etme olmazsa ultrasonla doktor dürtüp uyandırsın🤣 yeni uyanış halleride çok tatlı oluyor 😍
Aysehatun 1987gokce ya yesinler onu maşallah Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😇🙏🏼
Emine55 Aysehatun biz ayrıntılıya gittiğimizde uyuyordu 3 saat bekledik uyanmasını git gel kaç kere girdim en son esnedi uyandı esnediğini görünce çok komik olmuştu😂
Aysehatun Emine55 ya ama size ne güzel bi anı olmuştur maşallah canım ,inşallah bende önümüzdeki günlerde uyanmış hareketli olarak görürüm 😇
Cigdem91 Aysehatun bizde tam ense kalınlığı ölçülcek o kadar harketliydiki oynayıp duruyordu nese doktor ölçüme geçti küt uyudu bizimki bu haftalarda uyku periyotları çok sık olurmuş doktor öle dedi 😇😇
Aysehatun Cigdem91 ya bilmiyordum canım seninkinede maşallah bizimde haftasonu ikili tarama testimiz var inşallah o zaman uyanık olur hareketlerinide görürüz 🙏🏼😇
Cigdem91 Aysehatun inşallah canım hayırlı sonuçlar alırsın ikili test çok kafamı karıştırdı keşke yaptırmasaydım diyorum 😨
Cigdem91 Aysehatun biyokimyasal risk fazla dedi doktor kendi doktorum normal deyip göndermişti oysaki başka doktora gidince böyle oldu 😥