annee27 Ponciginannesi_ ayyy acimistir ya fito krem varsa sür iyi geliyor cnm 😓 valla ucuna dokununca bnmde agriyor ya dokulsede kurtulsam bebek emmeye basladignda sıkınti cekmek istemiyorum korkuyorum 🙀😖
Ponciginannesi_ annee27 benim ağrı değilde çok kaşındı. Ay birde benim bi tikim var elle ucuna dokunulduğunda içim gidiyor 😒
Anmt demet56bungl benimde gögüs ucum yok doktoruma danıstım doğuma yakın pompayla cekecegımı söyledi sizde doktorunuza danışın isterseniz
Yaman Ponciginannesi_ baslarda benim oldu cnm bide kaşınıyordu doktoruma söyledim göğüs ucu kremi verdi uvela diye ve cok memnunum hemen gecti bidada olmadi 31+6 yim
Sevinc_Arifzade Iyi aksamlar kizlar.En guzel yontem eger bebeginiz dogduktan sonra oluyorsa sutunuzle azca meme ucunu islatin uzerine strec film koyun.ama bebeginiz dogmamissa krem surupte yine uzerine strec kesip koyun cok yardimci olucak emin olun☺️
annee27 Ponciginannesi_ bnm ucu dglde etrafi kasinmisti basta zaten gogus kenarlarmda catladi damar damar oldu🙄 dogurana kadar degisik biseye dönusecegm galiba vucudum kaldirmadi kilo artisini catladim gogsum basta karardi sonra kabuk kabuk atti o siyahligi yuzum gozum ayni sekilde kabuk atti ne bileyim ya rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebisleri 🙏
annee27 Ponciginannesi_ insallah cnm emerler son haftalarinda sicak dusta gogsune masaj yapmayi ihmal etme 🙏
mermaid-nm Ne kadar çok kişi de varmış ben de bir tek bende var sanıyordum . hatta sol uc sağa göre daha fazla kabuklu. Bir tanesini çekeyim dedim acıdı ve kanadı anlamadım niye böyle oluyor