Derincagla33 Kizimveoglumm çok geçmiş olsun inşallah hep beraber kalp atışını paylaşırız burada Dikkat et kendine ❤️❤️
Derincagla33 Gizemlimmio karından görünmese bile vajinal ultrasonla kesin görünür merak etme görünce yazarsın ❤️❤️❤️
Gizemlimmio Derincagla33 Görünmedi bu muayenede. Beta hcg 1140 çıktı. Geç döllenme olabilir demişti doktorum zaten ilk muayenemde. Regl günümde 44 çıkmıştı çünkü. Bu Cuma tekrar gidicem.Rabbim yüzümü güldürür inşallah. Bu arada doktorum zorunda kalmadıkça vajinal ultrason yapmıyor.
haziranin25i Derincagla33 26 Nisan son adetim salı günü doktora gideceğim bakalım neler yapıyor içerde miniğim 🥰
Mahbuss Derincagla33 benim 26 nisan canım Perşembe günü 5+4 kese gördük benide 2 hafta sonra 17 haziran kalp atışı için çağırdı ♥️
Asli-35 Benimde Son adet günüm 14 Nisa’n 29 Mayıs’ta doktora gittim 6+2 hamile olduğumu öğrendim kalp atışlarını duydum düşük riski geçirmişim ama tutunmuş yinede dikkatli olmam gerekiyor 🙏
Derincagla33 Arkadaşlar merhaba ben dün doktora tekrar gittim kalp atışını duyamadık fakat kese büyümüş pazartesi tekrar çağırdı sizlerden duyan var mı??
SeydaHsn Benm 16 nisan geçen hafta ilk kez hastaneye gittim 7. Haftanın ilk günüydü kese bebek kalp atışı hepsini gördük