Derincagla33 Merhabalar son adet tarihim 24 nisan bugün kese 5,5 mm di kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı benim adet tarihime yakın olup kalp atışı duyan var mı acaba ?
Kizimveoglumm Derincagla33 benimde 22 nisan bizde duyamadık ve bugün bir miktar kanamam oldu doktor kese etrafı cok kan birikmiş dedi cok riskli şuan hala sana tutunmaya calışıyor dedi o yüzden yat dinlen herhangi bir iş yapma agır kaldırma progestan kullanıyorum inşallah cuma günü duyarız kalp atışlarını
haziranin25i Derincagla33 26 Nisan son adetim salı günü doktora gideceğim bakalım neler yapıyor içerde miniğim 🥰
Mahbuss Derincagla33 benim 26 nisan canım Perşembe günü 5+4 kese gördük benide 2 hafta sonra 17 haziran kalp atışı için çağırdı ♥️
Gebegunlugu Son adet tarihim nisan 17 ama sadece kese göründu içinde birşey yok ama ultrasonda 4 haftalik göründu
Elif1613 Gebegunlugu geç döllenme olabilir daha çok küçükmüş bnimde son adet tarihi 18 nisan kesede kalp atisida var denildi
2minisannesii Benimde 21 Nisan 6+1 iz şuan doktora gittim sadece keseye baktı 1 hafta sonra gel dedi ama randevu 12 hazirana o zaman gidip duyacağım inşallah 🤰🙃
Efa34 2minisannesii benim de randevum 12 Haziran :) 6+3 benimde 🤗 inşallah cuma günü kalp atışlarını paylaşırız burada:)
EdanurZ Benim 21 nisan kese göründü 2 hafta sonra gel dedi ama haftaya perşembe gideceğim tekrar doktora 🙈
Elif1613 6+3 geçen kanamadan dolayı acile gtmstim orda ultrasyondan baktılar kesede kalp atışıda var dediler tabi alttan bkilirsa daha iyi duyulur dediler 12 Haziran da randevum var bakalm😊
gencbiranne Merhaba canım benim son adet tarihim 27 Nisan. Bu hafta keseyi gördük haftaya cuma kalp atışını duymak için çağırdı 🤗
Gizemlimmio 30 Nisan son regl tarihim. Yarın keseyi görmeye gideceğiz ve ben aşırı heyecanlıyım. Sizce görünür mü? Kaç haftalıkken gördünüz keseyi?
Derincagla33 Gizemlimmio karından görünmese bile vajinal ultrasonla kesin görünür merak etme görünce yazarsın ❤️❤️❤️
Derincagla33 Kizimveoglumm çok geçmiş olsun inşallah hep beraber kalp atışını paylaşırız burada Dikkat et kendine ❤️❤️
Edanurr_ Benimde 25 nisandı gittik hastaneye 1 aylık dedi şuan 6 haftaligiz 18 haziranda gitcez bizde inşallah hastaneye kalp atışlarını duyabilirsek 🙈