Kocak35 IincciI amin inşallah teşekkür ederim hepsi sağlıkla gelsinler inşallah cinsiyet isim gerçekten cok bos kalyor sağlık daha önce gelir
Sweetbabymom IincciI çok teşekkür ederim canım, umarım en kısa zamanda gösterir, Allah sağlıklıca elimize almayı nasip etsin herkese🙏
IincciI Smy10 Hayırlısı olsun canım valla 12 13 haftalarda söyledikleri 16 20 haftalarda değişebiliyor 🤣🤣 Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌸
IincciI caglanurr Bacak ağrıların için Su miktarını arttırabilirsin canım. Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi 🌺
caglanurr IincciI evet doktorda aynısını dedi ama haddinden fazla su içiyorum afedersin lavaboda yaşıyorum resmen
ElfGzm nazeninhanim bence moralinizi bozmayın gayet normal bende 17. Haftadayım ve 5 kilo aldım hemde kilolu bi bayanım 2 doktorda kilomla ilgili hiç bişe demedi hem sanki 10 kilo almışsın allahım ya ne gıcıklar 🤦♀️
IincciI ElfGzm Hamilelikte kilo alımı gayet normal diye düşünüyorum ama bazı doktorlar bu konuda çok düşüncesiz olabiliyor 🙄
Yarim_Kilo_Kiyma IincciI ☺️ Hiç sormayın, gerçeği daha moda girmemiştik ama garip oluyor farklı deyince, hoş bizim için sağlıklı olması yeter. Ay sonunda detaylı Ultrasonda kesin belli olur sanırım net olarak ☺️
ElfGzm IincciI gerçekten öyle gebelikte zaten hormonlar farklı bide insanların morallerini bozuyolar yani düşüncesizler bazıları canm
Gamze0508 IincciI iyi geçiyor çok şükür bulantılar da 12. Haftada son buldu umarım sizde de olumsuz bişi yoktur ☺️ cinsiyeti 16+1 yani bugune kadar erkek biliyoduk ama o gözüken şey kordonmuş kızımız olacagını öğrendik yazarlardı blogta başıma geldi inanamadım 😊
Gamze1612 Gamze0508 aaa şaka gibi ♥️ Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım doktorun özel miydi ? Birde kesin erkek mi diyordu yoksa benziyor mu diyordu
Sevdiss_17 IincciI vallaha tipimu karnimi girende erkek diyo anlamiyorum bide bi doguyomus erkek bi kizim var erkek olsaydi bu bidaha cocuk yaomazdim kizim kiz kardessiz kalirdi oyuzden kiz olsun istiyoduk kardessiz kalmasin diye simdi 4 cocuk istiyoruz 2 erkek 2 kiz rabbim bilir tabi 😂
ozsim23 IincciI IincciI çok şükür bulantılarım 13. Haftada bitti 🙏haftaya cinsiyeti öğrenicez inşallah . Bakalım hayırlısı 🤗
IincciI ozsim23 Gösterirse ne mutlu size valla 1 aydır bekliyorum bende 🙈 İnatçı çıktı benimki 😌Sağlıcakla gelsinler .
Baharozan123 IincciI Kasım 17 olarak görünüyor. Bizim belli de cinsiyet partisi olacağı için hala bilmiyoruz çok erken belli oldu yoksa ama bilmiyoruz daha. Sağlığı yerinde olsun da 🥰15+5ten selamlar💕
IincciI Baharozan123 Partide öğreneceksen daha heyecanlı olur senin için 🙈 Rabbim sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin 🌺
ozsim23 SevgiSusam benim bulantılarım oldu ama geçti çok şükür . Zayıf olduğum için karnım hemen çıktı 😁kimi erkek olcak diyor bu yüzden . Bakalım haftaya 16. Haftadayız cinsiyetini öğreniriz inşallah 🙏hayırlısıyla kucaklarımıZa alalım bebişleri 👶🏻
IincciI ozsim23 Bende zayıfım valla karnım hemen oluştu 😅 İnşallah sağlıcakla gelsinler bende öğrenemedim henüz bakalım hayırlısı 🙏🏼