IincciI Thsjdn Ne güzel valla erkek olanlar hemen öğreniyor galiba 🤣 İnşallah sağlıcakla gelir oğlunuz 🌺
Thsjdn IincciI amin insallah canjm hepimizinki saglicakla gelsin 💓 yarin tekrar gidiicem baklm net bisey der heralde
buse0935 IincciI benim de 17 kasım gözüküyor cinsiyet net değil göstermedi ama kıza benzetti :) bakalım aşırı wc ziyareti dışında şikayetim yok şükür 😄
Busragozer buse0935 benimde 17 kasım gözüküyor 🙏🏻 12. Hafta da erkek dedi ama teyid edemedik inatlaşmaya başladı 🤣🤭
Yarim_Kilo_Kiyma Haftada ikili teste kiz denilmişti 🤓 Bugün ki rutin kontrolde 17+3 te doktor erkek 😎 dedi. Hepten kafalar karıştı
IincciI Yarim_Kilo_Kiyma Bizim doktorda 16 ve 20 haftalarda bile değişebileceği söyledi. Bende henüz öğrenmiş değilim 😌
Karadenizli Yarim_Kilo_Kiyma yaaa banada ikili testte erkek dedi ama çok emin konuştu hal ve hareketinden anladım doktorun yanılma payı var erken dedi ama sonra kendini çok güzel gösterdi dedi daha gitmedim kntrole haftaya gidicem acaba siznkide ikili testte netmiydi söylerken merak ettim çünkü bz erkek olrk artk hazırladık gbi bişey kendimizi ya net knşnca
buse0935 IincciI ıçiyorum evet alıştım artık 😂 içimden bi ses ayrıntılı ulyrasona kadar saklancak benimki diyor bakalım
OzgumG IincciI benm bulantılarım hala tam gaz devam ediyo bide idari izinlerimiz kaldırılınca işe gitmek zorundayım hastanede çalışıyorum😔 oğluşum olucak benimde hayırlısıyla inşallah 🥰
IincciI OzgumG Allah yardımcınız olsun çalışana daha zor oluyor sanırım hamilelik 🤨 Sağlıcakla gelsin oğlunuz 🌸
Yarim_Kilo_Kiyma IincciI ☺️ Hiç sormayın, gerçeği daha moda girmemiştik ama garip oluyor farklı deyince, hoş bizim için sağlıklı olması yeter. Ay sonunda detaylı Ultrasonda kesin belli olur sanırım net olarak ☺️
Ebaki IincciI Bnde 15 haftalik oldum bugun mide bulantim kusmalarim devam ediyo haftaya cuma ya randevu aldim bakalim gosterr mi kendini kasim 26 gorunuyo doğum
DerinAy Kasım ayında doğacak ne çok kız var🎀☺️ 15+1de, kız bebiş🌸 Uyku problemi yaşayan var mı? Ben hiç uyuyamıyorum😔
IincciI DerinAy Evet kasım ayı kız ayı galiba 🤣🤣 Aynen canım benimde uyku problemim var geceleri uyuyamıyorum .
Sweetbabymom Bulantılarım yine ara ara devam ediyor, ama eskiye göre cok daha iyiyim 15+5 iz benimde kızım olucak 🥰Şu anda ismini beril düşünüyorum umarım sonradan değişmez😂
IincciI Sweetbabymom Aynı haftadayız canım maalesef bizimki göstermiyor 🙈 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ismi gibi güzel olsun 🥰
Kocak35 Kasım başı gibi dogum olacak inşallah. 13.haftada erkek oldugunu öğrendim ama isim seçemiyorum 😃 bulantılar azaldı ama bitmedi bel ağrısı siddetle devam edyor göbiş cıktı cıkacak :)
Smy10 Mide bulantım hafifledi ama hala devam ediyor 11. Haftada erkek gibi demişti şimdi 16 olduk cumartesi kontrolüm var bakalım kesinleşecek mi cinsiyet çok merak ediyorum 🥰
IincciI Smy10 Hayırlısı olsun canım valla 12 13 haftalarda söyledikleri 16 20 haftalarda değişebiliyor 🤣🤣 Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🌸
caglanurr IincciI Kasım sonu inşallah 🙏🏻 bulantılara hala devam.. cinsiyeti öğrendik ama bacağım mahvediyor beni şu an tek sıkıntım bu
IincciI caglanurr Bacak ağrıların için Su miktarını arttırabilirsin canım. Rabbim Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi 🌺
Sweetbabymom IincciI çok teşekkür ederim canım, umarım en kısa zamanda gösterir, Allah sağlıklıca elimize almayı nasip etsin herkese🙏