Seyda_Seyda Selam Kizlarrrrr kizim daha 1 yasindayken ikinciyi bekliyoruzzz biraz tedirginlik var acabaaaa nasil olucak diye 🥴 Deneyimlerinizi paylasirmisinizzzz
Havvamurat Seyda_Seyda benim oğlumda 19aylik ikinciyi bekliyoruz mutlaka zorlukları vardır ama benim isteyerek oldu
Ssvd2 Seyda_Seyda bende oğlum 13 aylıkken hamile kaldım obur oğlum doğduğunda 22 aylık olacak bakalim ne yapacağız çok erken oldu ama kısmet iste allah yardımcımız olsun
Pamuk123 Seyda_Seyda Oğlum 14 aylık kızım 31 haftalık yorucu amq güzel olacağına inanıyorum umarım öyle olur 🥰
Filiznur Seyda_Seyda kızım var 20 aylık 10.haftalık hamileyim bakalım nasıl olucak iyi olur inşallah şimdilik zorluk cekmiyoruz iş dogunca tabi
Bedii Ssvd2 benimde aynı sekile isteyerek oldu suan 37 haftalıgım cok zorlanıyorum kızımla ılgılenmek İcin anneme geldim kalmaya inşallah dogunca rahat ederim en azından hareketlerim rahatlar
Seyda_Seyda Civci masallllah ne cesarett :) hic korkmuyomusun ilk bebisi ihmal edermiyim acaba diyeee
Civci Seyda_Seyda kaza ile oldu canım ihtimal vermedik çünkü kızım 5.senede aşılama ile gebe kalmıştım.
Mom72727 22 aylık kızım var 20 haftalıkta hamileyim istemeden oldu bu hamileliğim sıkıntılı geçiyor üstüne bir de halsizim haliyle kızımı da çok ihmal ediyorum 😔 Allah can sağlığı versin napalım
gzddgll Mom72727 benimde gebeliğim çok zor geçiyor çok ihmal ediyorum kızımı ama yataktan 10dakika kalksam yarım saat dinlenesim geliyo hiç halim yok 🥺
ozlemrcp0476 Seyda_Seyda valaa canim ben senden erkenci ciktim galiba bbegim 13 aylık 6 aylikta hamileyim suan iyi gidiyor insallah anlaşırlar
Mom72727 gzddgll Allah yardımcımız olsun 😔 İlkinde de çok problem olmuştu bu kez de öyle gidiyor daha da çok var doğuma bari büyükler yıpranmadan atlatsak şu süreci 😔
gzddgll Mom72727 amin inşallah Benimde en çok dua ettiğim konu benimde çok yeni daha 14haftalık kızımda bu zamanlarda bitmişti ama bu sefer hala devam ediyor be hiç geçicek gibi gelmiyor
Hasret288 Seyda_Seyda bnm gibi bnm oğlumda 17 aylik suan bebek dogana kadar21 aylik olcak kndim 25 haftalik hamileyimm herseyin hayirlisi ilk baslarda biraz zorluk cekeriz sonrada biter zaten