Eylul58 Happybsrn yazimi okuduysan yeni geldigi icin denemek istedim yazmisim 😊 Dun silik cikinca ovulasyon doneminemi girdim ki dedim ve bugün tekrarladim..
Eylul58 Ecmelbeyza Adet olmadığım icin bu koyulukta olamasi bile şaşırttı dunkiler daha silik bu daha koyu olunca bide 😁 Hamilelige yormadim ben zaten yumurtlama zamani mi geldi adet gormeden acaba dedim😘😘
Ecmelbeyza Eylul58 Evet hamilelikte benim aklıma ilk gelen şey oldu nedense 😅 umarım güzel haberler alırsın canım Ovulasyonların hayırlı olsuuun 🥰🥳
Ecmelbeyza Eylul58 🤗umarım stres yapmamışsındır rahatla bakalım ne zaman olcak adet . Zaten baktın olmuyor gebelik testi yapar bir bakarsın .
Eylul58 Happybsrn ilk ikisi ayni gününün ya silik ciktikca merakim artti neresi tuhaf ki bunun? Sizde yapardiniz bence gittikce silikleştiğini görseniz 😊 Hamilelikle alakalı olabilecegini dusunmedim bile, bu yüzden teste ihtiyaç duymadım
Matmazelilii Eylul58 bende ovulasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu adetime 3 gün varken tesadüfen yapmıştım ama ilkinde bile iki çizgi de çok koyuydu 3 gün yaptım 3 günde çok koyu çıktı sonra kan testi yaptırdım öyle öğrendim
Eylul58 Matmazelilii Ovulasyonla gebelik öğrenildiğini bilmiyordum😊 Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişini🥰
Tgbab https://hizliresim.com/s/upload-success# Canım ben ovülayonla öğrendim adetim 2 gün geçtiğinde bu şekildeydi
Eylul58 Happybsrn Olabilir silik çıkması ama gittikçe koyulaşması benim dikkatimi çeken 😁 resimde gorebileceginiz üzere, adet olacaksam neden koyulasiyor sorum bu benim, hamile olup olmadigim degil yani
Happybsrn Eylul58 bn de diyorum ki koyu değil silik hep olucak o silik çizgi dalgalanmalar da olabiliyor 👍😅