ozgei Seherr önermedi sağlıksız gebelikse progestan süreci uzatmaktan başka hiçbir işe yaramaz dedi, sizinkisi sağlıklı olduğu için düzelmiştir o zaman darısı başıma inşallah 😊
emine86 ozgei iki hamileliligimde de şekil bozukluğu vardı canım çok şükür oğlum sorunsuz doğdu bu hamileligimde de fasulye gibiydi 5hafta 4 günlükken bakıldı hatta dr kesin kürtajlik toparlamaz dedi şuan 13+4 olduk moralini bozma Rabbim nasip ettiyse sorun olmuyor
Fusun Benimde kese duzgun sekilli degildi rahmin kasiliyordur dedi. Crinone diye bir jel vermisti vajinadan sıkılıyordu. Sonra düzeldi.
ozgei Fusun bana oyle birsey soylemedi hatta hap kullaniyordum anlami yok dedi kesti kalp atışına göre karar veririz dedi 😑
Fusun ozgei valla bende simdi cahilce bi yorum yapmak istemiyorum ama o jeli kullandiktan sonra kanamam oldu dusuk tehlikesi atlattim hep icimde bi suphe kaldi yani acaba jelin siringasindan dolayi mi oldu diye. Doktorumu degistim bidaha gittigimde soracagim yeni doktora etkisi olmus mudur diye
Btlcngz ozgei merhabalar. Bende de şekil bozukluğu vardı başlarda. Doktorum erken dogum riskin var demişti ama sonradan düzeldi şuan 38. Haftamdayım hicbir problem yok. Kafanıza takmayın ☺️
ozgei Btlcngz yaaaa çok sevindim saglikla kucaginiza alın insallah 🧿 bana biz kesenin yuvarlak olmasını isteriz bir kenarı duzgun değil dedi, belki düşük olabilir dedi şimdilik öyle bir belirti yok, inşallah sağlıkla ilerliyordur benimkisi de 🤗
sedabl 6. Haftalarda genelde öyle oluyor benimki de düzeldi sonra çok şukür yani moralinizi bozmayin herkese sağlikli doğumlar🙏🙏😊
Btlcngz ozgei bana da düşük tehliken var demişti hicbiseycik olmaz allahın izniyle sag salim doguracagız inşallah☺️