ZeyniArs1 Merhaba hanımlar Bebeğin hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz Ben hala hissetmiyorum ve endişeliyim sizce normal mi
elifhd ZeyniArs1 normal bence çünkü bende 20 den sonra hafif hafif hissetmeye başlamıştım şuan 29 mükemmel bi his o hareketleri hissetmek🥰sizinde az kalmış başlarsınz bi kaç haftaya hissetmeye 🌸
inancin_annesi ZeyniArs1 canım belkı hissedıyorsunda anlamıyorsundur. Ozamanlar cok duzensız ztn. Odaklanman lazım birseyler yedıkten sonra ayaklarını uzat yarım otur karnına odaklab karnını sev hissedeceksın ınsallah
Nse ZeyniArs1 anladım normalde ben bu haftalarda az az hissetmeye başlamıştım ama benim ikinci gebeliğim cnm ilk gebelikle ikinci gebelik bebek hareketleri farklı oluyor
ZeyniArs1 inancin_annesi olabilir çnkü çalışıyorum günüm hareketli ama genede brz panik yaptım sanırım 😊❤️
Beyis Bende 20 oldum hareketli günlerde hiç hissetmedim dün evdeydim dinlendim biraz daha hissettim çok güçsüz hareketler olduğu için zor oluyor anlamak zaten normal daha doktorum 24den sonra hareketler önemli dedi
ZeyniArs1 Beyis doktoruma dün sordum o da ballı süt içmemi söyledi sabah ilk işim onu yapmak oldu somra işe gittiğim için hrne hissetmedim ve panik yapmaya başladım sizlere bir sorayım dedim 😊
mermaid-nm İşe gidiyorsanız hareketliyseniz evde durmadan bir şeyler yapıyorsanız yakalamak çok zor oluyor.. 500 gr olduktan sonra belirginleşiyor hareketler..Ben 19ncu haftada ilk hissetmiştim
ZeyniArs1 mermaid-nm yani evet genelde harelet halindeyim sanırım ondan inşallah bende bu hafta hissederim 😊
Cansummm ZeyniArs1 20 haftalık pıt pıt 1-2 defa hissetmeye başladım 22+3 üm şuan daha net hissediyorum ama o bile bazen hergün değil ☺️
Cansummm ZeyniArs1 inşallah canım bende 30 lu haftaları 4 gözle bekliyorum kıpır kıpır olsun istiyorum 🙈