• DoğumGebelik
  • 37+1 veya sonrasında doğum yapmış / yapacak olanlar 🙄🙄🙄🤰🤱 lütfen bilgi verin🤲🤲🤲

Cümleten hayırlı geceler kızlar
36+2 olduk ve devlet hastanesi takipliyim. Bugünkü randevuda 37 hafta itibari ile yatış verileceği ve doğumu başlatacaklarını söylediler😒😕 ve hiç bir bilgilendirme yok. Soru soruyorum cevap alamıyorum. 😡🤮🤬
Bende özele gittim. Rahim olgunlaşmamış denildi 😪😥😢
Aynı durumu yaşayan var mı? Size ne önerildi?

37 hafta itibari ile doğum yapanlar varsa doğum nasıl oldu?
    ( Hiç açıklık yok zaten, sancı da hissetmiyorum. NSTde de çıkmıyor 😏😪 ) rahim olgunlaşması/ yumuşaması için neler yaptınız? Süreç nasıl oldu acaba?

eylemc
    neden doğumu başlatıyorlar bir sorun yoksa bebekte ve sende üstelik sancıda çıkmamış başka bir hastaneye görünsen iyi olur bence

Hastahaneye yatıştan sonra ki süreç hakkında kimse bilgi vermediği için boşluktayım 😒 nasıl bir yol izlemeliyim ki

eylemc protein kaçağı varsa bebeğe ve anneye zararlı canım, tansiyonun da cıkar kısa süre sonra zehirlenme gecirebilirsin bunun tek çözümü de doğum… buna preeklemsi denio arastırabilirsin, haftan iyi sorun olmaz doğum🧸😍 normal değil de sezeryan yapıolar ama doktora görünmende fayda var, ben de preeklemsiden erken doğum yaptım hem de 29 haftalık, suan bebeğim iyi 🧸

eylemc ciğer geliştirici iğne vurmaları lazım, bi de çantanı hazırla nolur nolmaz, sorun yok güzel bi haftasın😍

Mommy006
            Allah sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah 🤲

Devket hastahanesi olduğu için hiç bir şey söylemiyorlar sinir oldum walla😤

Sizde normal doğum denendi mi yoksa direk sezeryan için gün mü verildi acaba?

Mommy006
              Son haftalar olmak bur nebze rahatlıyor 🙂 ama yatıştan sonra ne olacak, nasıl ilerleyecek hiç bilmiyorum 😖
              Yapmadılar walla 🙈 tahlil istediler 37de yatış dediler sadece.
              Aynen🙂çanta hazırlığını hızlandırmak gerekecek

eylemc tansiyon da olduu icin genel anestesi cünkü artık zehirlenmiştik🤷🏻‍♀️ ama durumub belki farklıdır özel bi doktora git hangi sehirdesin

eylemc kalın patik corap al sezeryan olursan ayaklarını sıcak tutar rahat edersin ben faydasını gördüm 🙏🏻

Mommy006
                    Anladım kuzu, geçmiş olsun
                    İstanbuldayım

eylemc neden o zaman doğuma alıyorlar ki seni? Ben senin haftanda doğum yaptım ilk Kızımı ama benim nışanım gelmişti ve bebek kanala yerleşmişti suni sancı ile doğum yaptım

Filizzz66
                      Protein kaçağından dolayı 1000 üzerinde çıktı
                      Tek doktorda kalmayayım diye özel hastaneye de gittim o da doğuma yönlendirdi ama rahim olgunlaşmamış/ yumuşama olmış dedi🙄😒😓 bende bunun için çözüm arıyorum

İlk normal doğumu denemek istiyorum ama rahim olgunlaşmaması engel. Sezeryan büyük olasılık gibi duruyor. Alternetif bulmaya çalışıyorum.
                        Bir tek eşim var o da erkek olarak yapabilecekleri sınırlı😒😢Doğumdan sonra yardım edecek kimsem yok. Normal olursa toparlanma sürecim kısa olur diye düşünüyorum

Gittiğiniz doktorlarlar rahim olgunlaşması/yumuşaması için fikir-yöntem öğrendiniz mi?

Filizzz66
                          Allah sağlıcakla analı babalı büyütsün inşallah 🤲
                          Darısı bizede olsun inşallah