M1044 Simba size yorum yapan olmadı hanımefendi üstünün alınmayın bu başlığı ben açtım zaten ben genel olarak diğer iki doktordan memnun kalmadığımı dile getirdim size kötü yorum yapmadım 😊
Fatma1251 M1044 merhaba kimin canını nasıl tehlikeye atmış acaba bende o doktorda doğum düşünüyordum merak ettim açıklayabilirmisniz
Hkose_972 M1044 evet herkesin kendi tercihi bize çok iyi davranıyor. Başakaları böyle deyince çok şaşırdım sadece🙊
Zeyneppz Simba merhaba Aylin hanımın kontrol ücreti nasıl ilk hamileliğim özel hastanede nasıl oluyor kontroller vs bilgi verir msin?
Simba Zeyneppz 100 TL kontrol ücreti var 10 gün içinde tekrar giderseniz ücret alınmıyor doğum 3150 sezeryan yaptım yılbaşı sonrası zam gelirse bilemem ben 5.5 ay önce doğum yaptım
Simba Zeyneppz şimdiye kadar tanıdığım en iyi doktor doğumum da çok güzel geçti ben bir sorun yaşamadım
Zeyneppz Simba Bi kaç sorun var Aylin hanıma ona ulaşabileceğim bir sosyal medya hesabı var mı ben baktım fakat bulamadım
miralpinannesi M1044 hayal bey hastalara karşı çok ilgili ve motive çok iyi ediyor ama pek bilgisi yok şafak bey çok bilgili hastalara karşı konuşması sert motivasyon açısından kötü
Erkekkannnesiii miralpinannesi hayal bey pek bilgisi yok derken hangi konuda bilgisi yok canım ben onda Doğum yaptım da
momteacher Zeyneppz Aylin hanıma telefondan bile ulaşmak çok zor, bi kez simir testi yaptı, sonucu telefonla öğrenirsiniz dedi ama çokçok zor öğrendim sonucu, onda bile kendi sölemedi, hemşire söledi sonucu
MB-ckrva Zeyneppz aylin hanıma ulaşmak zor anca hastaneye acil gidip evden özel getirtirsen ulaşırsın 🤦🏼♀️
miralpinannesi Erkekkannnesiii kontrolümüz vardı hasta takibi kötü bize kontrolümüzde detaylı test yapacaktı 1 ay sonra gelin dedi bi iki gün erken gitcektik bize detaylı test için 10 günü geçirmeyin dedi foplik asit kesilmemes,i gerekirken hiçbir test yapmadan folik asiti kesti kuzenimle hamileliğimizin arasında 1.30 ay oynuyor avrasya hospital istanbulda gidiyor ondan kesilmedi aireetten şuanda hamileliğim sürecinde istanbulda devam etmeye başladım kontrolümde en son istanbulda hastaneye gittim folik asit tedavisine başlatıldı çok ilgili hastalara karşı çok iyi motive ediyor ama şafak bey kadar bilgisi yok eğer bilgisi olsaydı doç.dr olurdu uzm.dr olmazdı…
Erkekkannnesiii miralpinannesi valla bilmiyorum benim ayrıntılı olunca hemen sıra aldı kendi en yakın tarihe Şafak bey ayrıntılıyı yaptı her doktorun ilgi alanı başka iste herkes uzman falan olmak zorunda değil bence ama ben hamileliğim de hiç bir sorun yaşamadım çok şükür ne dediyse yaptım oğlumu sağ Salim kucağıma aldım
Duyguu111 MB-ckrva merhaba 13. Haftadayım bir cinsiyet tahmininde bulundu Aylin hanım ama sadece benzetti hazırlık yapmayın dedi sizce tahminleri doğru çıkıyor mu ?
BelizErstn Duyguu111 tekrar gittiniz mi bilmiyorum aylin hanıma ama 1 ay önce 13 üncü haftada bizede tahmin yapıp hazırlık yapmayın ama dedi. bugün tekrar kontrolüm vardı 16+4 deyiz yine kız dedi ☺️ arkadaşımdada aynısını yapmıştı onada doğru sonuc verrmişti tahmin ediyor ama genelde doğru ☺️
Duyguu111 BelizErstn Çok teşekkür ederim az kaldı bakalım inşallah 😇 Doğumu da Aylin hanımda düşünüyorum doğumları nasıl geçiyor bilginiz var mı ?
BelizErstn Duyguu111 en yakın arkadaşım onda doğum yaptı cok memnun kaldı. bizimde tayin durumumuz söz konusu eğer hala burda olursak doğum zamanı bende aylin hanımla yapmayı düşünüyorum