Ben geçen hafta hayal beyde doğum yaptım pozitifliği enerjisi hayal gibi bi doğum yaşadım ya yemin ederim Şafak beye de gittim Aylin hanım beni yüz üstü bıraktı son aylarımda corona virüs varken kendisine 4 kere gitmeme rağmen sen benim düzenli hastam değilsin dedi çok kötü durumdaydım bacaklarıma kramp giriyordu Şafak beye ayrıntılı için gitmiştim suratı beş karış bi insan bebeğimin boyu kaç cm dediğim de boyu ma bakamam ben dedi makina boyu ölçmez dedi gıcık olmuştum ama hayal bey benim de ödemim oldu normal dedi evet ama tansiyon takibimi yaptı her aramam da direkt açtı hep rahatlattı beni sezeryan oldum ertesi günü evde halay çekiyordum herkes bana normal mi doğurdun sen dedi şu gün şu saat olmuş içeride bebeğime bakıyorum hayal gibi geliyor hiç acı çekmedim diyorum herkes şaşırıyor normal de çok narin bi insanım dır Allah ondan bin kere razı olsun gene hamile kalsam onu tercih ederim mükemmel bi insan doktor değil benim için abi kardeş gibi olduk onla gülmesi enerjisi mükemmel 😇😇😇😋😋