Erken Mkblgrlyn nerde takıldınız ? Guullll hanımın adına tıklayın sağ üst köşede üç nokta var tıklayıp mesajını yazın
sinber Mkblgrlyn bu yorumumda bnm ismime tıkla snr profilime girmiş olacaksın sağ üstte üç nokta var oraya bas mesaj gönder yazıyor ona da bas çıkan sayfada msjı yaz gönder canım
Erken Mkblgrlyn hayır adresi henüz atmadım paylaştırarak gönderebilirsiniz rica ettim de henüz yanıt gelmedi adresi göndermedim daha
Mkblgrlyn Erken bende durumdan bahsettim ihtiyacm oldugunu soledim yorumlarda konustuk dedim umarim ihtiyaci olan herkes bulabilir.
Cansummm Guullll bu ilaca her zaman ihtiyaç var bende kullanıyorum bulamadığım için vurulmadığım gün bile oldu çok çok zor bulunuyor malesef
Guullll Cansummm cnm diğer 3 arkadaş söz verdim. Sende kaç kutu ihtiyacım var söyle. Eşim eczacı arkadaşına sorsun varsa iletişim bilgisini paylaşırız seninle
Erken Guullll size özelden mesaj atmaya çalıştım ama iletildi mi bilmiyorum? Burdan da bilgi verir misiniz iletildiyse adres göndereceğim de size