sinber Mkblgrlyn olsun canım sen küçük bir ilçede yaşıyormuşsun ve gelmez demişler ben istanbuldayım bir şekilde bulurum rabbim yardım eder bnm yerime sana gönderilsin yoksa bnm içimde kalır
sinber Mkblgrlyn bana sana ulaşabileceğim bilgilerini özelden yazarsan buralarda araştırırken senin için de bulmaya çalışırım senin reçetenle alır sana kargolarım
Mkblgrlyn sinber Allah razı olsun gerçekten 🤲🏻 çok teşekkür ederim. Bide iki dusugum oldu o kadar cok korkuyorum ki bi sey olur falan diye biseyi eksik yapmak istemiyorum. Allah hepimize kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Size nasıl yazabilirim burdan
sinber Erken bnm gönlüm razı sen de razı ol canım ben zaten ilk yazdım Gül hanıma özelden kendisine de belirttim bnm 2-3 kutu kaldı elimde daha acil lazım olana öncelik verelim diye
Erken Mkblgrlyn benim de aklımda bulunsun eğer ilaç bulabilirsem size burdan yazarım birkaç eczane daha araştırcam da
Mkblgrlyn Erken bende eger bulursam size habwe veririm ama hic zannetmiyorum ilde görümcem vr ona soledim eczane hemen recetw numarasi istyo sipars ederm demis kim bilir kac gune gelicek onu bekleyemem de baska eczanede de yoktu zaten bi tek orasi varsi ilde
sinber Erken Mkblgrlyn bilgileri yazmak için yazacağınız kişinin adına tıklayıp profiline girin sağ üstteki üç noktaya basıp msj göndere basın orda direk özel mesaj olarak geliyor
Erken sinber amin birbirimize dua edelim benim de pıhtıdan kaybım oldu ben de korkuyorum bana da dua edin olur mu
sinber Erken tabi ki ederim allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah siz yolu bitirmişsiniz ben daha başındayım 12+5 bitiyor bgn
sinber Mkblgrlyn Erken bağlı olduğunuz sağlık ocaklarına da sorun mutlaka çnk elinde kalanlar ihtiyacı olana verilmesi için sağlık ocaklarına bırakıyorlar
Guullll sinber @Erken @Mkblgrlyn kızlar üçünüze paylaştıralım. Yarım kutumda var kullandığım. Ne çıkarsa eşit paylaştırırım. Haftaya ilk müsait günümde hastaneden gelince göndereceğim.