sinber Mrvaklynr kese boyu 30 mm olana kdr normal karşılanıyor canım ve günde ortalama 1 mm kadar büyüyor kese inşallah görürsün
sinber Mrv_5 kese göründükten snr betanın anlamı pek yok canım kese boyu 30 mm olana kdr normal sınır kabul ediliyor
sinber imren91 kaç doktordan duyduğumu saymadım ama birebir yaşadım ve gittiğim her doktor 30 mm olana kdr bekletti
-Minnaklarin-annesi- Bendede öyle oldu canım yolk sac vardı ama bebek yoktu doktor bir hafta 10 gün sonra gel dedi gittik göründü yolk sac bebeğin oluşacağı anlamına gelir demişti doktorum
Mrvaklynr symslmz gerçekten mi doktor çok olumsuz konuştu benimle o yüzden canım sıkıldı görmeyi bekliyorduk bu kese boyutunda dedi
-Minnaklarin-annesi- Mrvaklynr mm söylememişti doktor ama içini ferah tut kötü düşünme zaten dünyada alacak nefesi varsa her türlü olur Rabbim kucağına almayı nasip etsin
nensimm Mrvaklynr benimde ilk yolksaç gözüktü birhafta sonra bebeğim ama çok küçüktü zor gördü 6 haftada vajinal ultrasanda
Deletedmom316 Mrvaklynr hayir yanliş demiş o haftada gorulmeye biliyor benim 2 gebeligimdede 5 6 haftada gorulmedi bebek 8 haftada goruldu