Ummhnmc Canım dileklerin için Teşekkür ederim. Seninle daha önce de postlarda yazıştık, kullanıcı adını tanıyorum. Umarım güzel ve kolay bir doğum yaparsın. Hastahanede annem refakatçı eşim de eş durumundan kaldı, kalabiliyor yani. Bebeğe bol bol kıyafet almıştım hastahane çantama, sadece 1 kez yere düşen eldiven, şapka gibi şeyleri değiştirdik. Eve gelip silip öyle değiştirmek istiyorsun o yüzden çok fazla kıyafete gerek kalmadı. Iki kat giydiriyorlar. Yani iki takımı üst üste giydiriyorlar bilgin olsun. 24 saat sonra taburcu olmuş olduk. Bu süreçte 7 tane bez kirletti. Ben kendime bir sürü şey koymuştum. Çoğu lazim olmadi. Tek gecelik ile durdum hep. Ama sonta dan dolayı yada kanamadan dolayı kirlenebilirdi o yüzden yedek de lazım. Sezeryandan çıkınca üşüme değil sadece vücutta titreme ve kaşıntı oldu. Yanima aldığım pijamalara gerek kalmadı. Zaten sezeryandan dolayı pijama değil gecelik giymek istiyorsun. Çorap kalın ve ince muhakak yanına al. Ayağını sıcak tutman lazım. Depent çok iyi oldu. Acayip rahat bir şey kesinlikle tavsiye ediyorum. Olmazsa olmaz. Bebek için Pişik kremi, anne için lansinoh göğüs kremi faydalı olmalı. Diğer klasikleri yazmıyorum. Bunlar detay . Terliği büyük numara ve kalın tabanlı al. Bekleyip göreceğiz senin nasıl bir hikayen olacak bakalım 😉 Ameliyathane ve doğum süreci geçiyor bi şekilde önemli olan sonrası. Biran önce toparlanmak istiyor insan. Ilk gün çok rahatsın inan uyuşuksun , ağrılarını hissetmiyorsun. Ikinci gün zorlanıyorsun biraz, bi de eve dönüş için filan enerji lazim yani. 3. Gün, yani benim bugünüm bu saate kadar iyi geçti çok şükür. Ilerleyen günlerde yaz yine bana konuşuruz