blueberyy00 SoniS çok normal bende 5+3 de gidecem sadece keseye bakıcaz ilk gebeligimde 9. Haftaya kadar bekledik biz 8.haftada bebegi gördüm ama kalp atışları olusmadi 9. Haftada kürtaj oldum daha çok miniksinz korkma stres daha çok etkiler stres etme kendini
oztmizayse blueberyy00 inşallah canım benim güzel haberler alalım ikimiz de. Bu arada senin yaşın kaçtı sormamda sakınca yoksa
oztmizayse SoniS için rahat edecekse git canım. Seni çok iyi anlıyorum. İlk gebeligimde ben de böyleydim. Ama daha zamanın var yani. Görmesen bile üzülme. Çünkü en az 9. Haftaya kadar zaman tanıyorlar bebişi görmek için. Daha sen 5. Haftadasn
blueberyy00 oztmizayse yok canim ne yaşlanması sen ben yaşlıyım dersen yaşlanırsın yasında ne var ruhunu yaşlandırma önemli olan bu
blueberyy00 oztmizayse çok şükür doktorum korkma değerin çok güzel artmış kan sulandiricidan olabilir dedi uzan dinlen cuma gel bakalim keseye dedi
oztmizayse blueberyy00 5+5 galiba. 6 da olabilir . Onu ultrasondan doktor söylüyor. Sat ile birebir olmuyor ilk haftalar. Zamanla yakalıyor ama işte bana hiç nasip olmadı en fazla 12 haftaya kadar gebe kaldım.
oztmizayse blueberyy00 bi de şunu düşünüyorum. Kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullaniyoruz. Acaba lekelenmeye sebep kanımızın aşırı seyreltilmiş olması olabilir mi
blueberyy00 oztmizayse bende en fazla 9. Haftaya kadar gittim ikizlerdi birde 10.haftama giremeden kürtaj olmak zorunda kaldım bende uygulamada 5+2 ama kese görününce belli olur haftam ultrasona gore
oztmizayse blueberyy00 aynen onu çok önemsemiyorum ben. Çünkü sağlıklı bir gebelik haftasını hep yakalıyormuş. Ultrasonda doktor söyler sana. Ya beni de kalp atış için çağırdı da sanki erken değil mi daha.
blueberyy00 oztmizayse yani duyma ihtimaliniz var ama duymazsanız bile sıkıntı etme daha erken yani vakti var
oztmizayse blueberyy00 çok güzel canım. Kan sulandırıcınin etkisi olabileceği benim de aklıma geliyor hep. Demek doğru tahminmiş. Sevindim senin adına inşallah ben de güzel haberler alırım cuma günü
blueberyy00 oztmizayse inşallah canım bende cuma günü gidicem ikimizde güzel haberlerle buluşalım insallah