insan_insan YavuzCagan ben bi diyetisyen ile görüştüm o bana bebeğin ve benim ihtiyaçlarıma göre liste hazırlayacak bebek büyürken ben küçüleceğim 😁
Merve1192 insan_insan benim de hayalim bebeğim büyürken ben kuculeyim kollarım bacaklarım toparlansin ama bakalım neler yasicaz
Ezgim Mhtpctn ben su anda böyle bi problem yasamiyorum canim bu ucuncu gebeligim ikinci gebeligimde 110 la gebe kalmistim 5 kilo vermistim bulantilardan ve 110.7 ile doguma girmistim kilolu gebe kalanlar cok kilo almiyolar heralde
mrvky34 114le hamile kaldim. Iri yapiliyim. 175 boyum var. 32 haftaligim. 123 oldum :) kacla girerim doguma bilmiyorum 😀
Glcnazz10 Darkgod peki normal dogummu yaptnz acaba zor oldumu benimde 3. Gebelik diger hamileliklerimde de kilolu olarak kaldım normal dogum yaptm yine de çok zor olmadı digerlerinde kilomu hatrlamıyorum bundada fazla kilo aldm ve nefes darligim çok
Darkgod Mhtpctn 13 dikişim var ama doğru iknamadmdan göbeğim de o kadar çıkmadı ama son 39+1 de tansiyon çıktı 2 de aldılar.. suni sancı ile başladı
melikeemektar1 Mhtpctn eltim iki sene denedi malesef olmadı zayıfladıktan sonra tuttu kilo alınca yumurtalıklarda yağ bağlıyormuş ve biraz zormuş canm
MeryemAlp buusss evet olalım bencede birlikte meler yedimizi paylaşıp destekleyelim birbirimizi kilomuzu takip edelim