MeryemAlp buusss yaa verebilir miyiz ki 😄 çok almadak yeter vermeyi düşünmüyorum şu an yani o çok zor olur bebek gelişim zamanı yemekten kısmak istemiyorum ama doğum sonrası sıkı diyet
buusss MeryemAlp canımm ben yemekten hiç kısmıyorumm ama sadece çok güzel besleniyorum mesela yoğurt süt yumurta öğlenleri sebze yani bebeğe zarar vericek hiç bir şey yok aksine onun yararına olan bir çok şey var :)) şimdilik güzel ilerliyorum istersen diyet arkadaşı olabiliirz🐣🌸
MeryemAlp buusss evet olalım bencede birlikte meler yedimizi paylaşıp destekleyelim birbirimizi kilomuzu takip edelim
Busekrkmz Bende 90 kilo ile hamile kaldım şuan 27+3 oldum en son tartıldığım da 3 kilo almıştım şuan bilmiyorum
1serapguneyli Mhtpctn ben 96 ile kaldım, hala kusmalarım devam ediyor, ilk 1 ay falan 88e kadar düştüm, sonra doktorum prilam verince o biraz toparladı tekrar aldım 94-95 falan oldum , şuan 28.haftamdayım hala 95le devam arada bir 96 oluyor sonra tekrar düşüyor şükür yani hamile kaldığım kilodayım şuanlık bakalım 😍
Seyma42 Mhtpctn 98 kilo ile hamile kaldım çok aşırı kusuyordum 85 kiloya kadar düştüm şimdi 25 haftadayız 91 kiloyum
8152 Bende 82ile hamile kaldım şuan 73-74 çok istifar ettim hicbirsey yiyemedim günlerce çok zorlandım bende çabuk kilo alabilen bı yapım var yani su içsem yarıyor masaAlalh 😂😂kaç kilo alırım merak ediyorum
buusss Rabiss25 ayyy çok güzel oluuurrr diyet arkadaşı en sevdiğimmm🥰🥰🥰 siz kaç kilosunuzz kaç haftalık hamilesiniiz
hulyatkknt Rabiss25 gebelik şekeri çıktı canım zorunlu diyet yapınca dikkat edince böyle oluyor ama ödem olmadı şişmedi çok rahat ettim diyet sayesinde
Merve1192 buusss beni de alın aranıza ben 94kiloyla hamile kaldım 92ye düştüm 12haftaligiz ve yavaştan almaya başladım kilo almak istemiyorum hamile değilken bile daha rahattim şimdi kiloya çok takıyorum birlikte diyet grubu olusturalim en iyisi
Mervenurbalylmaz 84 ile hamile kaldım suan 89 um, 30+3 haftalıgım, en cok korktugum sey 100ü görmekti ama çok şükür ki sadece bes kilo aldım, ve hiç dikkat etmedm sürekli yiyorum, hiç kusma yok cocuk olunca kosusturmaktan veririz inşallah düşünmeyin bu kadar🤲