Semanur27-K Zelal04 bende ilk defa yaşadın sizin sizim sızlıyordu bide çalıştığım için çok kötüydüm diyebilirim
Miniik Semanur27-K kuzum ben 4 gün kala yaptım yumurtlamanın 13. Günü pozitif gördüm doktora gittim değerim 45 çıktı, şüphen varsa yap gitsin
Semanur27-K Miniik canım bnde ovilasyon testi yaptım ve sonra yumurtlama görmeyince bıraktım ama sonradan yumurtlama gördüm sürekli lekelenmem geldi o sıralar hep iliskiye girdim ve bugün hep ağrı hissettim bakalım dua et canım evlilik yıl dönümün güzel bir müjdeli haber versin allahım
Miniik Semanur27-K bende hep sancı hissediyordum canım, hatta adet olacam dedim sonra arkadaşım yüreklendirdi test yaptım çıktı
Semanur27-K Miniik evet kuzum aynıydık hatırladım zaten seni sende 7 de gilan olacaktin şuan hamile misin
Miniik Zelal04 bende uygulamaya göre takip ediyordum ama ovülasyon testi aldım ilk defa bu ay kullandım ve uygulamanın gösterdiği tarihten 5 gün önce yumurtlama oldu, tavsiye ederim ama biraz strese sokuyor insanı, rabbim yüzüme baktı çok şükür
Semanur27-K Miniik canım sen en son kaçında olmuştun hasta ve yumurtlamam ne zamandı şuan bnde ümitlendim
Miniik Semanur27-K inşaallah senin de vardır inşallah sabredebildiğin kadar sabret test yapmayacaksan erken öğrenince insan stres oluyor
Miniik Semanur27-K 15.-16. Gün yumurtlama gördüm 15. Güne göre yumurtlamanın 13. Günü test yaptım değerim 45 çıktı
Semanur27-K Miniik canım bilmiyorum yapsam mi yapmasam mi adetime şuan 4 gün var ne yapsam die düşünüyorum
Miniik Zelal04 ya doğru da olabilir olmayadabilir bunu anca ya doktor takibinden ya da ovülasyon testinden anlarsın
Semanur27-K Miniik aynen canım bnde 7 mayısta oldum en son ve yumurtlama görmedim sen kaçında görmüştün