Sezensu Semanur27-K Aaa evlilik yıl dönümünüzde çok güzel bir sürpriz olur hadi bakalım inşallah vardır 🙏🏻 En güzel hediye olur sanırım eşinize ❤️
Semanur27-K Sezensu ilk evlilik yıl dönümünüz ve esin içinde benim içinde çok güzel bir duygu olur en güzel hediye bu olur zaten dua et inş olur rabbbim şükür ediyorum
NurEto Semanur27-K bence bekle canm çünkü ben 2 bucuk yıldır her ay hüsrana uğradım benimde bat bugün henüz hastalanmadım ama Bi kaç gün daha beklemeyi düşünüyorum
mira_elifada NurEto herşeyin hayırlısıni işte canım rabbim isterse yanında cooook verir elbet sıkıntı etme olur ins❤️
Semanur27-K NurEto evet canım bnde şuan bekliyorum ve bu ay evlilik yıl dönümünüz eşimle ilk supriz olsun istiyoum beklicem
Semanur27-K mira_elifada amin kuzum inşallah ve bu ay benin için çok önemli eşine supriz olursa inş dua ediyorum
Semanur27-K Deletedmom388 bekliyorum canım ve bu ay sonu bizim evlilik yıl dönümünüz eşimle ilk olursa çok güzel bir supriz olur bizim için inş dua ediyorm
Gebegunlugu Cnm eğer planlı gebelik düşün duysen en son iliskinden veya ilk iliskinden 12 gün say eğer likten de sondanda 12 gün dolduysa ilişki günün test yap çıkıyor slik ben öyle yaptim
Deletedmom388 Semanur27-K inşş çok dua edicem size çok güzel bir duygu benm ilk gebeliğim evlilik yıl dönümümüze gelmişti onun heyecanı çok başka ❤
Belirsiz Semanur27-K geç döllenme olabilir o yüzden adetinin 1 hafta kadar geçmesini bekle (sabredebilirsen 😬) sabredemezsen de adet gününde test yap silik çizgi bile görürsen kan verebilirsin.
Semanur27-K Belirsiz canım sabrederim düşünmemeye çalışıyorum en azından eşimle ilk yol dönümünüz var bir mucize umuyorum allahtan inş
Belirsiz Semanur27-K inşallah sağlıklı huzurlu güzel bir bebeğin olur istediğin anda nasip eder rabbim inşallah 🙏