dilekslmn Kızlar merhaba, ben 38+1 günlük hamileyim az önce kontrolde 3 kilo 30 gram olduğunu öğrendim. Son haftalar kilo alımı yavaşladı gibi sizin bebişleriniz kaç kilo öğrenmek istiyorum şimdiden teşekkürler 😊
Aysema dilekslmn Normal dogummu planladiniz acaba ? Sanciniz ciktimi 🙈 Ben artik dogsun istiyorum ama daha var yakin degil dedi doktorum
Youngmom Haftada 2700gramdı oğlum . Kilo alımı çok yavaş bizimkinin de bakalım haftaya ne kadar alacak, suyu azalmış dedi doktor
Gulanelis Youngmom bende 36+5 im birazdan kontrole gideceğim tahmini ne kadar olması bekleniyor bu haftada?
dilekslmn Youngmom evet insan çaresiz de hissediyor bu saatten sonra da ne kadar alacak ki bilemedim 😏
Glytrkmn sevillia canım neler yedin bebiş kilolu olmuş maşallah benim 30+5 gittiğimde doktor 1550 gram dedi sence az mı
sevillia dilekslmn normal doğuramazsın dedi ama doktorum cnm ptesi sezeryan olcaz en az 4 olur diyorum 😊
dilekslmn Aysema normal doğum istediğimi söyledim doktora inşallah öyle olur bir yandan iri olmaması doğumda avantaj olur sanırım😏
Hayat5anne dilekslmn 38. Haftada 3225grdı. Bence doktorlar az demiyorsa çok takılmayalım çünkü ultrasonlar net kg göstermiyor.Sağlığı gelişimi iyiyse bide onu düşünme derim. Ama yine de için rahat edecekse muz, kaşar peyniri falan ye.
Tnskmn dilekslmn 37+6 kilo alımı durmuş 2800de normal iye beklerken sezeryan olacağımı öğrendim hem çatım darmış hem suyu azalmış cumartesi yada salı doğum yapacakmışım bende 😱
Hcruyr dilekslmn 38+4 3.800 iri bı bebek olacak daha fazla almadan doğumu tetikleyecek şeyleri arttıralım zor olur senin için dedi çok korkuyorum doğumdan 🙄
CananAkdag dilekslmn Valla 37. Haftamda gittiğimde 2950 gramdı yarın öğrencez doğunca bakalım kaç kilo doğcak
sevillia CananAkdag valla hiç dikkat etmedim ne bulduysam yedim canm. Ama kavun karpuz yasakladı iki haftadır😂 bebeğe kilo yapıyo demekki. 70 le hamile kaldım en son 96ydım ama 🥱