Dserin1 SerdaRaysel öğretmenim ve sınav görevlerim var bu ay sonuçta çalışıcam o yüzden almam lazım. Müdürüme de anlattım alırsan iyi olur dedi. Benden öğrendi haberi yokmuş 😂
Siem24 Dserin1 rapora ihtiyaç olup olmadığını sordum. 32 de alacağım zaten şuan alsam aktaramayacaksam ne gerek var diye düşünüyorum
Sdaakll Ayb-izmir ben suanda calisabilir raporu aldigim icin calismam lazim ama bizim kurum 1 temmuza erteledi izinleri
Mrskantar Haftadayım kızlar aranızda emniyet çalısanı var mı bizim kuruma yazı gelmemiş Bende rapor aldım ama suan izinli sayılmam gerekirdi
Fatma_ali_38 Mrskantar emniyete yazı gelmedi hala.personele sordum bekliyoruz dedi.bende 22haziranda 24.haftama giricem oyüzden çalışıyorum şuan.
Bus0672 Mrskantar bende emniyetteyim 27 hafta personel yazı gelene kadar amir insiyatifine bıraktı ister durum bildirir rapor getirip ayırabilir ister bekletebilirsşniz diye yazı çok geç geliyor malesef
Sedot Yaren- merhaba günlerimiz arka arkaya sanırım 18+2 deyim ben de:) 24. hafta izne ayrılma süresi 5 temmuza mı denk geliyor 12 temmuza mı bilginiz var mı ?
Tb29 Sedot ben de 18+1 deyim Temmuz 14ten sonra ancak olabiliyor diye biliyorum. Umarım o zamana kadar kaldırmazlar
Yaren- Yaren- buradan takip ediyorum bende bak istersen canım belki işine yarar net bilgi alırsan benimlede paylaş lütfen ☺️
busra9436 Fatma_ali_38 bende çalışıyorm emniyetteyim yazı gelmediği için hala sistemde idari izinli gözüküyoruz yalnız duzeltmiyorlar birde ben 32. Hafta çalışabilir raporu vermiştim geliyorum işe yazı için neyi bekliyorlar anlamıyorum
Yaren- busra9436 bende emniyetteyim yazı yok ama genelgeye ulaşılabilir günü doldugunda sıkıntı olmaz dediler gazetede yayınlandıktan sonra bende başladım calışıyorım daha 38 günüm var 24 hafta için
Fatma_ali_38 busra9436 benim başlamam yapıldı izinli görünmüyorum şuan.1haziran itibariyle normal çalışıyorum.24.haftama girince rapor verip ayrılıcam ben konuştum zaten müdürümle