Merdgn Melisskan Aynen öyle biz ne yapacağız buna da bi düzenleme getirmeleri lazım.. Haziran 15de bizi de çağırıyorlar. Ben toplu taşımayla işe gidiyorum nasıl yapacağım böyle saçmalık olur mu ya 😔
Patiiiiinnnn 27 haftalık gebeyim bugün hastanede rapor kurumuna sordum fahrettin hocanın çıkardığı yasayı Doğumdan sonraya atayım dedim maalesef o geçerli değilmiş. Şu an için sadece idari izindesin dediler
Dserin1 Siem24 28 haftalık.. ama şimdi mesaj attım.. 13 hazirandaydı kontrolüm eğer al derse hastaneye gitcem hemen. Gerçekten de çalışıcam 3 tane sınav da görevliyim
Siem24 Dserin1 rapora ihtiyaç olup olmadığını sordum. 32 de alacağım zaten şuan alsam aktaramayacaksam ne gerek var diye düşünüyorum
Dserin1 SerdaRaysel ben şimdi gidiyorum hastaneye alıcam raporu müdürüme de vericem riske atmaya gerek yok
Minikcivciv10 Allah razı olsun yine özel sektör çalışanları yok genelgede 😂 hem özel sektördeyim hem sağlık çalışanıyim hemde köpek gibi çalışıyorum koli kaldırıp bayramda mesaisiz çalışmak gibi. Allah razı olsun bakanımdan bizi dahil etmediği için(!)
Dserin1 SerdaRaysel öğretmenim ve sınav görevlerim var bu ay sonuçta çalışıcam o yüzden almam lazım. Müdürüme de anlattım alırsan iyi olur dedi. Benden öğrendi haberi yokmuş 😂
Sdaakll Ayb-izmir ben suanda calisabilir raporu aldigim icin calismam lazim ama bizim kurum 1 temmuza erteledi izinleri